Liviu Dragnea, promisiuni făcute odată cu înfiinţarea noului partid. Cum se numeşte formaţiunea politică

Nicu Stan 20.09.2021, 13:03
Liviu Dragnea, promisiuni făcute odată cu înfiinţarea noului partid. Cum se numeşte formaţiunea politică

Liviu Dragnea a făcut mai multe promisiuni odată cu înfiinţarea noului partid. Fostul lider PSD, Liviu Dragnea, a anunțat, duminică seara, că va susține un partid nou înființat, în urma demersurilor făcute de Codrin Ștefănescu. Cum se numeşte formaţiunea politică, vedeți în articolul de mai jos.

Liviu Dragnea și-a făcut partid. Ce orientare are formațiunea politică de care fostul lider PSD va fi aproape

Liviu Dragnea, fosul lider al PSD, de câteva luni ieșit de la închisoare, a anunțat că va sprijini o nouă formațiune politică, care a fost înființată de curând.

Odată cu acest anunț. Liviu Dragnea a făcut mai multe promisiuni odată cu anunțul sprijinirii acestui partid. De înființarea noului partid s-a ocupat Codrin Ștefănescu, bun prieten cu Liviu Dragnea, care a delagat alte patru persoane cu sarcina înființării formațiunii politice, aceștia fondatorii.

Alianta pentru Patrie, partidul spirjinit de Liviu Dragnea
Alianta pentru Patrie, partidul spirjinit de Liviu Dragnea

Cum se numește partidul sprijinit de Liviu Dragnea

Astfel, partidul pe care fostul șef al PSD îl va sprijini se numește Alianța pentru Patrie, iar Liviu Dragnea spune că va face foarte multe lucruri pentru acest nou partid.

”S-a înființat, se numește Alianța pentru Patrie… ei lansează site-ul partidului, este o aplicație pentru cei care vor să se înscrie… pentru acest partid voi face foarte multe lucruri”, a anunțat Liviu Dragnea, potrivit realitatea.net.

Cum s-a născut Alianța pentru Patrie

În plus, fostul șef al PSD a dezvăluit și modul în care a fost înființată noua formațiune politică. Liviu Dragnea a pus bazele partidului încă de pe vremea când se afla la pușcărie.

”Prin octombrie am avut o discuție cu Codrin (n.r. Codrin Ștefănescu). Mi-a zis că el simte nevoia să sprijine ideea unui nou partid care să nu fie măcinat de compromisuri, de oameni infiltrați… Am zis că sunt de acord și voi susține acest partid… A găsit patru oameni obișnuiți, cu curaj, ei sunt membrii fondatorii ai acestui partid. Codrin nu a participat”, a explicat Liviu Dragnea.

Ce orientare are Alianța pentru Patrie

În plus, Liviu Dragnea a oferit detalii despre orientarea noului partidului pe care el îl sprijină.

”S-a născut din lacrimi, deznădejde și din speranța că se mai poate recupera România… Principalul obiectiv este bunăstarea românilor, nu este un partid radical, xenofob, anti-european… Se va face un program de guvernare care se va baza pe resursele naționale, pe sectoarele pe care România se poate baza”, a mai spus Liviu Dragnea.