Liviu Dragnea, afirmații dure despre ce se întâmplă în PSD. “Partidul cel mai infiltrat. I l-au predat lui Iohannis”

Iancu Andreea 19.09.2021, 23:20
Liviu Dragnea, afirmații dure despre ce se întâmplă în PSD. “Partidul cel mai infiltrat. I l-au predat lui Iohannis”

Liviu Dragnea a făcut recent mai multe afirmații despre viața petrecută în închisoare, dar și despre foștii săi colegi din PSD. Fostul lider al social-democraților critică dur partidul în care a activat înainte de a fi încarcerat și susține că există oameni infiltrați, care au predat formațiunea președintelui Klaus Iohannis. Dezvăluirile fostului șef de partid au fost unele neașteptate.

Fostul lider PSD, Liviu Dragnea, a făcut afirmații dure la adresa social-democraților

După ce a fost eliberat condiționat din închisoare, Liviu Dragnea a făcut mai multe dezvăluiri privind perioada în care a fost încarcerat, însă nu a omis și afirmații dure la adresa PSD. Fostul șef al partidului susține că Partidul Social Democrat ar fi predat total lui Klaus Iohannis, considerând că formațiunea politică este cea mai infiltrată.

Potrivit fostului lider social-democrat, în PSD ar exista persoane în conducere care nu urmăresc interesul partidului. De asemenea, potrivit lui Liviu Dragnea, PSD s-ar afla sub influența președintelui Klaus Iohannis. Pe de altă parte, el îl acuză pe Șeful Statului de faptul că este complice la dezastrul economic actual.

Nu au lăsat niciun partid în care să nu se infiltreze. Cel mai mult în PSD. Cu o excepţie, Gabi Firea. PSD este predat total la Iohannis de actuala conducere. E complice prin acţiunile conducerii la jaful naţional. PSD este complice la tot acest dezastru economic şi la viaţa din ce în ce mai rea a românilor, a explicat Liviu Dragnea în cadrul unui interviu la Realitatea TV.

Liviu Dragnea despre PSD
Liviu Dragnea, declarații dure despre fostul său partid

Fostul președinte PSD, despre alegerile din 2016. Au existat presiuni pentru impunerea unui anume premier

Liviu Dragnea a mai precizat că, după victoria social-democraților de la alegerile din 2016, ar fi existat presiuni pentru ca numele viitorului prim-ministru să fie Vasile Dîncu. Pe atunci lider al partidului, fostul social-democrat ar fi purtat o discuție ciudată cu Eduard Hellvig și Florian Coldea.

Cu Dîncu a fost presiune să fie pus premier în 2017. În seara aceea (n.r. – după alegerile parlamentare din 2016) am terminat conferinţa din Băneasa şi mergeam spre sediul partidului. M-a sunat Vasile şi m-a rugat să trec pe la el. Acolo erau Hellvig şi Coldea. I-am salutat, m-au felicitat. Am ciocnit un pahar pentru victoria în alegeri, după care a început o discuţie ciudată despre cine va fi prim-ministru. Fiind întrebat şi de Hellvig şi Coldea de ce nu-l propun pe Dîncu prim-ministru. Le-am zis că sincer nu m-am gândit şi nu e nici locul în care să discutăm aşa ceva. Discuţia a degenerat foarte urât, a mai declarat Liviu Dragnea.