Liviu Dragnea are lipici la tinere. Ce gest a făcut Ana Maria Ioniță, deși negase că are o relație cu fostul lider PSD. A lăsat loc de interpretări

Badea Violeta 02.09.2022, 10:52
Liviu Dragnea are lipici la tinere. Ce gest a făcut Ana Maria Ioniță, deși negase că are o relație cu fostul lider PSD. A lăsat loc de interpretări

În urmă cu ceva timp, presa scria că Liviu Dragnea s-ar iubi cu o tânără pe nume Ana-Maria Ioniță. De asemenea, se vehicula că relația lor ar fi început la scurt timp după ce fostul membru PSD a fost eliberat din închisoare. Zvonurile despre presupusa idilă s-au intensificat după ce femeia a devenit președinte APP Tineret București, partid înființată de fostul lider PSD și de Codrin Ștefănescu. Ulterior, tânăra a ieșit public și a negat informațiile apărute, însă gestul acesta spune multe. Iată ce a făcut, de curând, Ana Maria Ioniță!

Ana Maria Ioniță îl urmează pe Liviu Dragnea

Ana Maria Ioniță, presupusa iubită a lui Liviu Dragnea, a revenit, din nou, în atenția presei după ce s-a aflat că a demisionat din partidul înființat de fostul lider PSD și Codrin Ștefănescu. Decizia a fost luată după ce politicianul a părăsit, la rândul său, „Alianța Pentru Patrie”.

„M-am dezis de Codrin Ștefănescu și de toată conducerea numită de dumnealui”, a declarat tânăra de 27 de ani.

„Eu astăzi mi-am dat demisia din funcția de președinte APP Tineret București, implicit și ca membru.”, a mai precizat fostul președinte APP Tineret București.

Liviu Dragnea si Ana Maria Ionita
Liviu Dragnea si Ana Maria Ionita

Ce a declarat Ana Maria Ioniţă despre presupusa relație cu Liviu Dragnea

După ce s-a scris că ar trăi o poveste de iubire cu Liviu Dragnea, Ana Maria Ioniță a ieșit în public pentru a face lumină în acest caz. Tânăra a negat informațiile apărute în presă. Aceasta a precizat că relația ei cu politicianul este una strict profesională.

„De câteva zile au apărut în presă diferite articole despre mine și domnul Liviu Dragnea. Precizez că nu este nimic adevărat din tot ce se speculează, ci este o relație strict profesională. Este un om pe care îl stimez și respect pentru tot binele pe care îl face pentru oamenii din jurul dumnealui.

Considerând că viitorul tinerilor români este în România și nu în afara granițelor ei, am decis să mă implic într-un proiect politic, Alianța Pentru Patrie, singurul partid preocupat astăzi de viitorul nostru, al tinerilor români.

Este singurul partid politic în care mă regăsesc si am o dorință de a se face dreptate. Îmi doresc o Românie mai puternică și sunt sigură că numai alături de APP, România poate intra pe un făgaș normal. Voi continua să activez în acest proiect sub coordonarea domnului Liviu Dragnea și a liderilor APP.”, a declarat Ana-Maria Ioniță, în exclusivitate, pentru Click!.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...