Partidul din România care își dă afară membrii dacă sunt prinși cu afișe cu Liviu Dragnea. Urmările unui scandal de proporții

Stan Filon 01.09.2022, 08:29
Partidul din România care își dă afară membrii dacă sunt prinși cu afișe cu Liviu Dragnea. Urmările unui scandal de proporții

Liviu Dragnea a devenit persona non-grata în partidul Alianța Pentru Patrie. S-a ajuns până acolo încât membrii care mai folosesc imaginea lui Liviu Dragnea vor fi excluși imediat din partid. APP s-a delimitat de Liviu Dragnea, care încă mai are restricții impuse de instanță în ceea ce privește implicarea sa în politică. Partidul respectiv a luat măsuri de ultimă oră, anunțate într-un comunicat public.

Partidul din România care își dă afară membrii dacă sunt prinși cu afișe cu Liviu Dragnea

Așadar, partidul Alianța pentru Patrie a luat, miercuri, o serie de decizii pentru delimitarea totală de Liviu Dragnea, după scandalul monstru iscat între acesta și bunul său prieten Codrin Ștefănescu.

Lista deciziilor APP:

1. Din acest moment A.P.P. se disociază în mod public, definitiv și irevocabil de Dragnea Nicolae Liviu.

2. Din acest moment toate toate materialele de propagandă legate de persoana, imaginea și numele Dragnea Nicolae Liviu , sunt declarate neautorizate în cadrul A.P.P., și nu vor mai putea fi folosite în nicio organizație a partidului.

Partidul din Romania care isi da afara membrii daca sunt prinsi cu afise cu Liviu Dragnea
Partidul din Romania care isi da afara membrii daca sunt prinsi cu afise cu Liviu Dragnea

„A.P.P. nu este partidul unui singur om”

3. Membrii de partid care se vor folosi în continuare de imaginea și numele lui Dragnea Nicolae Liviu, indiferent de funcția interimară deținută, vor fi excluși din partid, prin decizie centrală sau locală.

4. Persoanele numite interimar în diferite funcții din cadrul organizațiilor A.P.P. care îndrăznesc să împiedice desfășurarea activității organizatorice prin nepredarea documentelor de evidență a membrilor de partid, cât și actele financiar contabile, vor întâmpina plângeri penale oficiale, din partea avocaților A.P.P.

„A.P.P. este o stare de spirit! A.P.P. nu este partidul unui singur om, sau a unui grup ocult! A.P.P. înseamnă românism, nu securism! A.P.P. este un partid al tuturor românilor, al tuturor categoriilor sociale, al fiecărui om în parte. Este partidul care va promova în toate funcțiile administrative centrale și locale, în Parlament și în Guvern, românii liberi și hotărâți să schimbe destinul lor și al oamenilor pe care-i reprezintă. A.P.P. nu va accepta comenzi și ordine din exteriorul partidului, impuneri sau propuneri de liste secrete transmise sau recomandate de sistemul securistoid”, se arată într-un comunicat de presă.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...