Liviu Dragnea aduce acuzaţii fără precedent. Ce drepturi i-ar fi fost încălcate în Penitenciarul Rahova

Nicu Stan 07.05.2021, 12:08
Liviu Dragnea aduce acuzaţii fără precedent. Ce drepturi i-ar fi fost încălcate în Penitenciarul Rahova

Liviu Dragnea aduce acuzaţii fără precedent. Ce drepturi i-ar fi fost încălcate în Penitenciarul Rahova, vedeți în articolul de mai jos.

Liviu Dragnea, acuzații grave din penitenciar. Nu a fost lăsat să meargă la cabinetul medical pentru a-și pansa operația

Liviu Dragnea rupe tăcerea și aduce acuzaţii fără precedent. Fostul șef al PSD susține că i-au fost încălcate mai multe drepturi în Penitenciarul Rahova.

Liviu Dragnea s-a prezentat ieri dimineața la o audiere, unde a făcut dezvăluiri incredibile. Fostul șef al PSD atacă Penitenciarul Rahova, care ar fi făcut chiar un fals în dosarul său.

Liviu Dragea, tratat de colegii de celula dupa operatie
Liviu Dragea, tratat de colegii de celula dupa operatie

Liviu Dragnea, operat în închisoare

Liviu Dragnea a suferit o operație chirurgicală la spate, iar rana nu i s-a vindecat pentru că nu ar fi avut acces la cabinetul medical.

”Eu am suferit o intervenţie la spitalul penitenciar Rahova la spate, această zonă este foarte importantă. Pentru că operaţia a fost pe spate, eu nu am putut singur să-mi curăţ rana şi să-mi schimb bandajul. După intervenţie, medicul chirurg de la Rahova a trecut în fişa medicală şi a dispus ca medicii de la cabinetul medical din Rahova să cureţe rana din două în două zile.

Liviu Dragnea, pansat de colegii de celulă

În a şasea zi, o zi de vineri după-amiază, s-a instituit carantina. Eram trei deţinuţi în cameră. La uşa nostră s-a prezentat un ofiţer care ne-a transmis că nu mai putem să ieşim din cameră, că nu mai avem voie să primim nici vizite şi nici avocaţi. Timp de o săptămână, eu nu am avut acces la cabinetul medical, rana fiindu-mi pansată de colegii din cameră.

Rana s-a reinfectat apoi, că nu am pansat corect şi vineri după ce am ieşit din carantină m-au dus din nou la spitalul Rahova şi m-au operat din nou pentru că rana recidivase”, a declarat Liviu Dragnea, în fața instanței.

Liviu Dragnea spune că în dosarul său sunt declarații mincinoase

De asemenea, Liviu Dragnea a dezvăluit că a văzut dosarul, iar în acesta apar declarațiile mininoase conform cărora ar fi refuzat asistența medicală. Liviu Dragnea a fost bandajat de colegii de cameră, motiv pentru care rana s-a agravat și a fost nevoie de o nouă intervenție chirurgicală. Fostul șef al PSD se va prezenta din nou în fața instanței pe data de 19 mai.

”Doamna avocat mi-a prezentat ieri dosarul şi am văzut acolo o declaraţie din partea penitenciarului în care scrie că eu am refuzat asistenţa medicală. Scrie în dosar la fila 12, 21.03.2021, toalete şi pansament, deţinutul a refuzat şi a zis că se tratează singur.

Liviu Dragnea nu a spus că se tratează singur

Nimic mai fals, e o declaraţie mincinoasă dată de cei de la Rahova. E fals în declaraţii, nu ştiu cine anume de la Rahova a declarat asta, dar colegii mei de cameră sunt cei care m-au bandajat. Ăsta a fost unul din motivele pentru care am spus că rana a fost pe spate şi nu mă puteam bandaja singur”, a mai spus Liviu Dragnea.

Urmăriți Impact.ro și pe