EXCLUSIV

Liviu Dragnea a depășit momentul despărțirii de fosta iubită, Irina Tănase. „Totul a trecut”. EXCLUSIV

Alexandru Catalan 12.01.2022, 17:35
Liviu Dragnea a depășit momentul despărțirii de fosta iubită, Irina Tănase. „Totul a trecut”. EXCLUSIV

Codrin Ștefănescu, fostul și actualul său „locotenent”, crede că totul a devenit istorie poate chiar din secunda următoare în care fostul lider politic a luat decizia despărțirii definitive. Acesta a mai spus că, în prezent, Liviu Dragnea este preocupat doar de problemele partidului.

Liviu Dragnea a trecut peste despărțirea de Irina Tănase. Nu mai este loc de împăcare

Zarurile au fost aruncate! Irevocabil și definitiv! Idila dintre Irina Tănase și Liviu Dragnea, cândva cel mai puternic bărbat din România, e definitiv compromisă. Nimic nu mai poate fi schimbat, nimic nu este de regretat. Cam așa sună concluzia fostului secretar general al PSD, Codrin Ștefănescu, un apropiat al lui Liviu Dragnea. Acesta susține că șocul despărțirii a trecut deja pentru un bărbat matur și trecut prin sute de bătălii politice, așa cum este cazul lui Liviu Dragnea.

„Gata, totul a trecut! E un capitol închis. Liviu Dragnea a și depășit acel moment și cred că nu greșesc, fiindcă îl cunosc bine, când afirm că a trecut peste el poate chiar din clipa următoare de după decizia pe care a luat-o, aceea a despărțirii. E preocupat doar de problemele partidului”, a declarat Codrin Ștefănescu pentru impact.ro.

Un trio care parea candva foarte solid, Catalin Stefanescu, Liviu Dragnea si Irina Tanase, a devenit istorie de putin mai mult de o luna
Un trio care parea candva foarte solid, Catalin Stefanescu, Liviu Dragnea si Irina Tanase, a devenit istorie de putin mai mult de o luna

Unde vor merge din 10 februarie

El susține că vechiul său prieten de opinii politice nu vorbește despre aceste chestiuni intime cu nimeni din anturajul său și că se concentrează de săptămâni bune doar pe viitorul partidului politic, Alianța pentru Patrie, în care atât el, cât și Codrin Ștefănescu, vor activa în anii ce vin.

„Suntem deciși să oferim acestui partid puterea de muncă și întreaga noastră experiență. Ca atare, pot să vă anunț că din 10 februarie, cel mai probabil, vom merge în tandem la sediul organizațiilor noastre județene. Până la 25 martie ne-am propus să avem organizații județene în toate zonele țării. În 19 județe ale țării și în trei sectoare ale Capitalei ele au fost deja constituite”, mai spune același Codrin Ștefănescu.

Nimic nu-l distrage

El mai crede că fostul său șef de partid mai are multe de oferit celor din jurul său și adaugă că nu i se pare distras de nimic altceva. Și asta în ciuda faptului că Liviu Dragnea a rupt la începutul lunii decembrie relația sa sentimentală cu Irina Tănase, una care a durat opt ani.

Ce a spus Liviu Dragnea

Pe scurt, Liviu Dragnea și Irina Tănase s-a cunoscut pe vremea când fostul lider PSD era încă oficial căsătorit. Abia în anul 2015 Liviu Dragnea a divorțat de Bombonica Dragnea, iar la scurt timp s-a și afișat cu noua lui parteneră de viață, inclusiv la evenimente publice ale partidului pe care l-a și condus între 2015 și 2019. Legătura celor doi a rezistat o vreme, în ciuda diferenței de vârstă dintre ei, de circa 30 de ani, dar și a diverselor probleme apărute, inclusiv pe durata în care Dragnea  fost încarcerat.

Totul s-a terminat însă după ce politicianul ar fi aflat că iubita sa l-ar fi înselat în perioada în care se afla închis, cu un alt iubit de-al acesteia. Ca atare, el a și confirmat, pe rețele sociale, despărțirea, iar la 8 decembrie 2021 scria sec pe pagina sa de Facebook că „eu nu îmi discut viață privată și nu îmi spăl rufele în public în modul asta. Nu am făcut-o niciodată, credeți-mă. Și nu am mare respect, în general, pentru oamenii care fac așa ceva. Nu îmi stă în caracter”.

Irina a încercat să-l întoarcă din drum

La rândul ei, Irina Tănase a încercat din răsputeri să-l convingă pe fostul ei iubit să-și schimbe decizia, dar toate încercările sale au fost și par sortite eșecului.

„Mă doare că n-a avut încredere în mine și a hotărât să încheiem această poveste fără să-i pot dovedi că se înșală. Îl înțeleg însă. Este o persoană rănită, care a abandonat considerațiile raționale. Fiecare dintre noi poate trece printr-un asemenea moment. Când ne construim în minte anumite scenarii, când le alimentăm, ne e dificil să mai facem apel la logică.

Am însă răbdare și speranța că, într-o zi, mă va asculta și va înțelege că i-am fost credincioasă. Poate doar naivitatea mea m-a adus în fața acestei situații. Am crezut că persoanele apropiate, prietenii noștri comuni ne sunt alături și că nu sunt capabili de intrigi”, și-a exprimat public dezamăgirea Irina Tănase.

Ce teama a avut Anca Dinicu la filmarile pentru “Sariti de pe fix
Urmăriți Impact.ro și pe