Ce i-a lăsat Liviu Dragnea Irinei Tănase după despărţirea neaşteptată. Acum se înţeleg multe!

Ana Anitoiu 05.01.2022, 17:47
Ce i-a lăsat Liviu Dragnea Irinei Tănase după despărţirea neaşteptată. Acum se înţeleg multe!

S-a aflat ce i-a lăsat Liviu Dragnea Irinei Tănase după despărţirea neaşteptată, în contextul în care ceea ce ar fi dus la încheierea relației lor ar fi fost un schimb de mesaje din care politicianul ar fi înțeles că fosta lui parteneră nu i-a fost fidelă. SMS-urile ar dovedi și că ea îi dădea amantului ei bani pe care i-i trimitea fostul lider al PSD.

Liviu Dragnea, mesaj tranșant despre despărțirea de Irina Tănase

Fostul președinte al PSD și al Camerei Deputaților s-a rezumat la a publica un mesaj scurt pe internet prin care a lăsat de înțeles că relația lui cu Irina Tănase a luat sfârșit. Ulterior, tânăra a confirmat informația, negând toate acuzațiile și spunând că acel schimb de mesaje a fost fabricat și că îl iubește pe politician și îl va aștepta în continuare acasă.

„Viața personală a oricui ar trebui să rămână privată. Din respect pentru familia mea și pentru românii care au probleme serioase în aceste vremuri, nu mă voi apuca să îmi comentez relațiile și alegerile personale. Nu mă caracterizează, n-am făcut-o niciodată și nu o să încep acum.

Există schimbări în viața fiecăruia și există decizii. Ce pot garanta este că eu îmi asum întotdeauna deciziile luate, așa cum am făcut-o și în viața politică. Știu bine ce fac și de ce și întotdeauna iau decizii spre mai bine”, a scris Liviu Dragnea pe pagina lui de Facebook, înainte de sărbători.

Ce i-a lasat Liviu Dragnea Irinei Tanase dupa despartire
Liviu Dragnea nu s-a lasat induplecat de Irina Tanase

Irina Tănase, lovitură de la Liviu Dragnea

Chiar dacă în urma acestui mesaj Irina Tănase a spus că nu i-a fost infidelă politicianului și că își dorește ca el să se întoarcă acasă, Liviu Dragnea a rămas ferm pe poziție. Politicianul i-a dat o lovitură fostei lui iubite chiar de Revelion, când a publicat o fotografie și un mesaj. În imagine, el apare alături de fiul său, Valentin.

„Anul 2021 a fost un an cu multe încercări pentru fiecare dintre noi, atât pentru mine cât și pentru copiii mei. A fost un an care m-a făcut mai puternic și care m-a învățat, mai mult ca niciodată, că familia este tot ceea ce contează cu adevărat în viață.

Îmi iubesc țara așa cum îmi iubesc copiii și, în ultima seară din an, închin împreună cu fiul meu un pahar în cinstea tuturor românilor. La mulți ani 2022! Să ne dea Dumnezeu sănătate și să ne ofere speranța într-un viitor mai bun!”, a fost mesajul lui Liviu Dragnea.

Se pare că Liviu Dragnea nu i-a permis Irinei Tănase să se aleagă cu prea multe foloase după despărțirea de el. Tânăra ar fi rămas doar cu câteva proprietăți imobiliare și, probabil, cu o sumă de bani pe care a reușit să o strângă în timp.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...