Irina Tănase, adevărul despre despărţirea de Liviu Dragnea: „Nu vrea să mă asculte. Nu mai mănânc, nu mai dorm. Pentru mine el este totul”

Ana Anitoiu 09.12.2021, 20:04
Irina Tănase, adevărul despre despărţirea de Liviu Dragnea: „Nu vrea să mă asculte. Nu mai mănânc, nu mai dorm. Pentru mine el este totul”

Irina Tănase a spus care ar fi adevărul despre despărţirea de Liviu Dragnea. Tânăra își dorește împăcarea. Ea a negat că i-ar fi fost infidelă politicianului și susține că acele conversații compromițătoare au fost fabricate de cineva care vrea să îi facă rău. În plus, a dezvăluit ce i-a trimis fostul președinte al PSD și al Camerei Deputaților înainte de a o părăsi.

Cum s-a despărțit Liviu Dragnea de Irina Tănase

Tânăra în vârstă de 29 de ani a spus că înainte de a o părăsi, Liviu Dragnea i-a trimis într-o noapte un SMS ce conținea conversațiile compromițătoare dintre ea și un alt bărbat. Apoi, fostul lider al PSD a blocat-o pe fosta lui iubită, astfel încât ea să nu-l mai poată contacta. Femeia a precizat că politicianul nu vrea să o asculte și că o doare faptul că n-a avut încredere în ea și nu i-a dat șansa de a-i dovedi că totul a fost o înscenare.

„Îl înțeleg însă. Este o persoană rănită, care a abandonat considerațiile raționale. Fiecare dintre noi poate trece printr-un asemenea moment. Când ne construim în minte anumite scenarii, când le alimentăm, ne e dificil să mai facem apel la logică.

Am însă răbdare și speranța că, într-o zi, mă va asculta și va înțelege că i-am fost credincioasă. Poate doar naivitatea mea m-a adus în fața acestei situații. Am crezut că persoanele apropiate, prietenii noștri comuni, ne sunt alături și că nu sunt capabili de intrigi. Liviu este singurul bărbat pe care îl iubesc. Este singurul pe care l-am iubit în ultimii 8 ani.

Nimeni nu a mai avut loc în sufletul meu și, dincolo de orgolii, cred că și el înțelege. Sufăr și bănuiesc faptul că și el este rănit. Nu poți să fii legat de o altă persoană vreme de 8 ani și să nu mai existe nici urmă de atașament. (…) Îl iubesc și îl aștept acasă! Sper să se întoarcă, să continuăm! Nu îmi e frică de cuvinte, nu mă feresc de ele”, a spus ea, potrivit gandul.ro.

Irina Tanase, adevarul despre despartirea de Liviu Dragnea
Irina Tanase si Liviu Dragnea

Irina Tănase susține că Liviu Dragnea este un bărbat gelos

De asemenea, Irina Tănase a spus că Liviu Dragnea este gelos și că aceasta nu este prima dată când s-a încercat despărțirea lor. Femeia, mai tânără cu 30 de ani față de politician, a spus că au mai fost momente critice în relația lor, când lui îi erau date informații false despre ea. Însă, a reușit să-l convingă că nu are motive de îngrijorare.

„Și de această dată sunt la mijloc interese de a ne separa și știu ce afirm. Nu aș vrea să nominalizez pe nimeni. Nu doresc să port vreun război prin presă cu nimeni. Nici cu Codrin Ștefănescu, nici cu altcineva! N-am nimic să-mi reproșez, fiindcă știu că nu i-am greșit.

În urmă cu trei luni, am primit informații că ar exista imagini care să mă compromită. Dacă există, rog să fie făcute publice! Dacă m-am întâlnit cu vreun alt bărbat, au fost întâlniri strict inofensive, fără nicio altă conotație. (…) El era, oricum, mai gelos din fire, motiv pentru care m-am și îndepărtat de foștii mei prieteni, îndeosebi de bărbați. Prieteni, atenție la nuanță, nu iubiți!”

Irina Tănase, despre presupusul amant și mesajele compromițătoare

Totodată Irina Tănase a spus că presupusul ei amant, Paul, este un bun prieten al ei, dar nu i-a fost niciodată iubit. Însă, tânăra a precizat că nu obișnuiește să se rupă complet de oameni, ci să păstreze relații decente, iar acest bărbat îi mai trimitea flori ei și mamei ei de 8 martie. În plus, iubitul ei de dinaintea lui Liviu Dragnea este căsătorit în prezent și are copii.

Irina Tănase a mai dezvăluit că ea nu trimite asemenea mesaje precum cele „divulgate” și nici imagini cu bustul ei, deoarece nu este mulțumită de aspectul lui. Tânăra a mai spus că plănuiește să-și facă o intervenție chirurgicală pentru a corecta acest aspect.

„Nu am amant și o susțin cu tărie. Am citit siderată mesajele acelea. Eu nu folosesc iub în discuții și nu sunt nici o persoană vulgară pentru a folosi acei termeni. Mai mult, cine mă știe, iar Liviu este omul care îmi cunoaște secretele, poate realiza că eu nu aș trimite nimănui imagini cu sânii. Din cauză că nu sunt împăcată cu aspectul lor și chiar intenționam să mă operez”, a mai spus ea.

Irina Tănase, despre posibilitatea ca scandalul să fi fost regizat chiar de Liviu Dragnea

Fosta iubită a lui Liviu Dragnea a mai spus că s-a gândit la posibilitatea ca tot acest scandal să fi fost regizat chiar de fostul lider al PSD, care ar fi vrut să încheie relația cu ea fără să fie nevoit să îi dea explicații.

„Mi-au atras atenția și alte persoane din apropierea mea că ar fi posibil. Dar îmi place să cred că e un bărbat puternic și, oricum, i-aș dărui libertatea pe care și-ar dori-o, în acest caz. Repet: nu l-aș putea determina să mă iubească dacă nu simte!”, a adăugat ea.

În final, Irina Tănase a spus despre Liviu Dragnea este „omul ei” și „viața ei”, bărbatul pe care îl iubește și pentru care a îndurat să intre „într-un ocean de ură”. Tânăra a precizat că vrea să-și trăiască viața alături de el. Femeia le-a transmis celor din spatele acestui scandal „fabricat” că ar trebui să le fie rușine că au făcut acest lucru, mai ales în preajma Crăciunului. Vezi și ce a spus Codrin Ştefănescu despre despărțirea dintre Liviu Dragnea şi Irina Tănase!

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...