Live Video Online emisiunea Puterea Dragostei, pe Kanal D – Ediția de sâmbătă, 18 iulie

Daria Petrescu 18.07.2020, 09:11
Live Video Online emisiunea Puterea Dragostei, pe Kanal D – Ediția de sâmbătă, 18 iulie

Emisiunea Puterea Dragostei vine cu o nouă ediție sâmbătă, 18 iulie, la Kanal D. Show-ul se apropie de final, iar telespectatorii au parte de noi surprize în rândul concurenților. Reality-show-ului matrimonial care a cucerit milioane de români se va încheia pe 26 iulie. A stârnit numeroase controverse în rândul urmăritorilor online, iar fanii vor avea parte de momente de neuitat. Iată ce se va întâmpla la Puterea Dragostei, sâmbătă, 18 iulie.

Livian i-a transmis un mesaj Biancăi, cu ocazia zilei sale de naștere

Surprizele în rândul concurenților de la Puterea Dragostei se țin lanț. Fanii vor avea parte de declarații neașteptate și emoții în rândul celor aflați în Casa Dragostei, și în ediția de sâmbătă seara.

Zilele trecute, Livian i-a făcut o declarație Biancăi, de ziua ei de naștere, chiar dacă nu mai formează un cuplu cu aceasta. A postat totul pe Youtube.

„Bianca, sunt cât se poate de emoționat. Nu știu cum să-ți zic. Vreau să-ți fac surpriza asta în mediul online să-ți dedic clipul acesta ție.  În semn de mulțumire pentru faptul că ai existat și încă exiști în viața mea.

Livian și Bianca au format un cuplu
Livian și Bianca au format un cuplu

M-am gândit ce te-ar putea atinge la suflet, să-ți pună zâmbetul pe buze și gândindu-mă, mi-a venit ideea să pun clipul când ne-am întâlnit prima oară, în Taxim atunci când a fost meciul de fotbal.

Drept dovadă, nu am mințit când am zis să eram la un meci de fotbal, atâta tot că eram cu Bianca.

Vă las și vouă să vă bucurați de acest clip să vă gândiți ce bine ne înțelegeam, cât de frumoasă era atmosfera încă de la început și sper să îi urați un călduros „La mulți ani!”. Te pup și încă o dată, sunt cel mai fericit că exiști: La mulți ani!”, este mesajul transmis de Livian pe Youtube

Andreea Mantea nu mai prezintă Puterea Dragostei

Andreea Mantea a prezentat timp de două sezoane Puterea Dragostei, iar acum aceasta a decis să se retragă. După finala show-ului, vedeta se va întoarce cu fiul ei în România.

Sezonul al treilea va fi prezentat de Cristina Mihaela Dorobanțu, care a devenit cunoscută la emisiunea „Bravo, ai stil!”. Mantea a făcut primele declarații despre această schimbare și mărturisește că se bucură să se întoarcă alături de familia ei.

„A fost o perioadă foarte intensă pentru mine. A fost dificil în perioada pandemiei pentru că mi-a fost imposibil să mă întorc acasă, să îmi văd familia, prietenii. Acum îmi doresc să petrec cât mai mult timp cu ei, abia aștept să revin în România!

Pe cât de tare mi-au umplut sufletul fericirea și trăirile concurenților, pe atât de tare îmi doresc și abia aștept să îmi văd copilul bucurându-se alături de bunici și de prietenii lui din România”, a declarat Andreea Mantea.

Gabriela Cristea se poate considera o norocoasă
Urmăriți Impact.ro și pe