Ce va face Andreea Mantea, după ce Kanal D a anunțat noua prezentatoare de la Puterea Dragostei. Anunțul uimitor al vedetei

Diana Radu 13.07.2020, 14:41
Ce va face Andreea Mantea, după ce Kanal D a anunțat noua prezentatoare de la Puterea Dragostei. Anunțul uimitor al vedetei

Andreea Mantea nu va mai prezenta sezonul 3 de la Puterea Dragostei. Anunțul a fost făcut public de către conducătorii Kanal D. Vestea că bruneta nu va mai face parte din show-ul matrimonialului i-a întristat pe fani.

Cine va fi noua prezentatoare de la Puterea Dragostei care o va înlocui pe Andreea Mantea

Emisiunea „Puterea Dragostei” de pe Kanl D a dat startul pregătirilor pentru sezonul 3. Printre surprizele de care vor avea parte telespectatorii se numără și schimbarea prezentatoarei TV. Locul Andreei Mantea va fi luat de Cristina Mihaela Dorobanțu. Aceasta a devenit cunoscută publicului larg după ce a concurat la emisiunea „Bravo, ai stil!”, a prezentat, alături de Victor Slav, show-ul „Îmi place dansul!” și a fost realizatoarea și prezentatoarea rubricii „Secrete între fete”, din cadrul „Teo Show”, la Kanal D.

„Sunt foarte fericită să fac parte din acest show extraordinar, Puterea Dragostei, sunt nerăbdătoare să îi cunosc pe concurenți, să intru în atmosfera de la filmări. Va fi o provocare frumoasă pentru că e vorba despre dragoste, despre oameni care își caută sufletul pereche. Sper să le port noroc concurenților!„, a declarat Cristina Mihaela Dorobanțu.

andreea mantea, puterea dragostei, demisie
Cristina Mihaela Dorobanțu, noua prezentatoare de la Puterea Dragostei

După ce a prezentat două sezoane de „Puterea Dragostei”, Andreea Mantea se retrage. Vedeta abia așteaptă să se întoarcă acasă împreună cu fiul său David, care i-a fost alături, în Turcia, pe perioada filmărilor. Ultima ediție a sezonului 2 va fi dizuzată pe Kanal D pe data de 26 iulie.

„A fost o perioadă foarte intensă pentru mine. A fost dificil în perioada pandemiei pentru că mi-a fost imposibil să mă întorc acasă, să îmi văd familia, prietenii. Acum îmi doresc să petrec cât mai mult timp cu ei, abia aștept să revin în România! Pe cât de tare mi-au umplut sufletul fericirea și trăirile concurenților, pe atât de tare îmi doresc și abia aștept să îmi văd copilul bucurându-se alături de bunici și de prietenii lui din România”, a declarat Andreea Mantea.

Urmăriți Impact.ro și pe