Când se va difuza finala Puterea Dragostei. Anunț oficial de la Kanal D despre ultima ediție a sezonului 2

Diana Radu 13.07.2020, 13:51
Când se va difuza finala Puterea Dragostei. Anunț oficial de la Kanal D despre ultima ediție a sezonului 2

Sezonul 2 al emisiunii Puterea Dragostei de pe Kanal D se aproprie cu pași repezi de final. Așadar, telespectatorii vor putea afla în curând care este deznodământul reality-show-ului matrimonial, după luni de zile în care trăit împreună cu concurenții momente unice.

Data exactă la care se va difuza finala de la Puterea Dragostei, sezonul 2

Reality-show-ul matrimonial de pe Kanal D, care a prezentat poveștile de viță și de dragoste ale tinerilor concurenți aflați în căutarea sufletului pereche se va încheia în curând. Marea Finală a emisiunii „Puterea Dragostei” va fi difuzată pe 26 iulie, la Kanal D. 

„Pe masură ce ne apropiem de Marea Finală, emoțiile, tensiunile cresc, cum e și firesc. Am trecut, alături de concurenți, printr-o mulțime de stări sufletești, m-am atașat de ei. Am suferit odată cu ei, m-am bucurat atunci când ei au avut motive să fie fericiți. Am asistat și la izbucniri ale orgoliilor, la dezamăgiri, pentru că e omenește să treci și prin așa ceva. Pe 26 iulie vom afla deznodământul, sunt extrem de emoționată și eu în așteptarea Marii Finale”, a declarat Andreea Mantea.

andreea mantea, puterea dragostei, finala
Data exactă la care se va difuza finala de la Puterea Dragostei, sezonul 2

De asemenea, producătorii emisiunii au dat startul pregătirilor pentru următorul sezon de „Puterea Dragostei”, care se anunță a fi unul plin de surprize. Cel de-al treilea sezon al show-ului promite să fie la fel de captivant sau poate chiar mai captivant ca cel precedent.

Emisiunea „Puterea Dragostei” s-a bucurat de un succes uriaș și a reușit să capteze imediat atenția a milione de telespectatori din întreaga țară. Mai mult, emisiunea a creat adevărat adevărate comunități de fani și în mediul online. Fanii show-ului matrimonial pot urmări în continuare poveștile concurenților de luni până vineri, în intervalele 11:00 – 12:00 și 17:00 – 19:00, și sâmbătă și duminica în intervalele 16:00 – 18:00 și 19:00 – 20:00. Pe data de 26 va fi difuzată ultima ediție a sezonului 2.