Live Video finala Vocea României. Află cine a câștigat sezonul 9

Daria Petrescu / 20.12.2019, 23:40
Live Video finala Vocea României. Află cine a câștigat sezonul 9

Dragoș, Andi, Jasmina și Elena sunt cei patru concurenți care au reușit să ajungă la inimile publicului, care i-a trimis în marea finală. Însă, doar unul va câștiga trofeul și marele premiu de 100.000 de euro, vineri, 20 decembrie.

Update – Dragoș Moldovan a câștigat sezonul 9 Vocea României și marele premiu de 100.000 de euro.

Finala Vocea României, spectacol spectacol şi emoţie

Publicul își va desemna favoritul vineri seară, 20 decembrie, pe cel care a demonstrat că merită trofeul Vocea României și premiul de 100.000 de euro.

Lacrimi și emoție, vineri seara, în ultima ediție Vocea României a sezonul 9, sezon care se încheie în acest an, la scurt timp înaintea sărbătorilor de iarnă.

Vineri, 20 decembrie, de la 20:30, patru concurenți cu voci excepționale, care au cucerit deja antrenorii și publicul vor aveaultima reprezentație în lupta pentru marele premiu.

Dragoș, Andi, Jasmina și Elena au demonstrat că au talent. Numele câștigătorului, cu siguranță, va fi o surpriză, chiar și pentru cei patru jurați. În cele din urmă, publicul decide, iar marele câștigător se va bucura din plin de premiul acestui show, dar și de experiența acumulată în tot acest timp în competiția de la PRO TV.

Românii și-au ales favoriții

Cei opt semifinaliști Vocea României i-au încântat vineri seară, in ultima semifinala, pe cei de acasă și au demonstrat că au calități vocale incredibile.

Concurenții au transmis prin momentele lor bucuria de cânta.  Au dat totul pe scenă pentru a-i convinge pe telespectatori că merită să meargă în marea finală.

Românii și-au ales favoriții, iar în urma voturilor, cei patru finaliști ai sezonului sunt:

-Dragoș Moldovan, din echipa Tudor

-Andi Țolea, din echipa Smiley

Andi Tolea
Andi Tolea

-Jasmina Răsădean, din echipa Irina

-Elena Bozian, din echipa Brenciu.

-Aceștia vor lupta vinerea viitoare pentru titlul de Vocea României 2019 și premiul în valoare de 100.000 de euro.

Concurenții au interpretat melodii puternice, extrem de cunoscute, precum: Forever Young, Angels, Who wants to live forever, Always, Oficial îmi merge bine sau Lume, lume.

Dragoș Moldovan
Dragoș Moldovan

12 concurenți calificați în live-urile Vocea României!

În ediţia din 30 noiembrie, Smiley i-a trimis în luptă pe Andi Țolea, Zoe Grigoraș, Renee Santana, Yaser Ramadan, Maria Farcaș și Elena Ilie.

Horia a avut emoții. Elena Bozian, Luiza Constantin, Oana și Răzvan Ailoae, Diandra Bancu, Adriana Simionescu, Nunzio Mastrangelor . Artistul a decis că Elena, Oana & Răzvan și Adriana merg  în următoarea fază a show-ului.

Jelena & Jovana Milovanovic, Bogdan Dumitraș, Emanuela Gherasim, Cristina Dima, Amanda Aprotosoaie, Jasmina Răsădean și Mădălin Antonesei au fost concurenții Irinei.

Echipa Tudor a avut momente extrem de puternice care i-au impresionat pe toți cei din sală.

Bogdan Ghirău, Gabriel Bîscoveanu, George Aghinea, Mădălina Lefter, Dragoș Moldovan și Ana Maria Ioana au dat tot ce au avut mai bun și i-au îngreunat antrenorului deciziile. Tudor a decis atunci să continue competiția cu Gabriel, Mădălina și Dragoș.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI