Când se va difuza finala sezonului 10 Vocea României la PRO TV. Surprize uriașe pentru fani

Redacția IMPACT 06.12.2019, 15:16
Când se va difuza finala sezonului 10 Vocea României la PRO TV. Surprize uriașe pentru fani

Sezonul 10 al emisiunii Vocea României, de la PRO TV, se apropie de final. Așadar, mult a fost, puțin a rămas, iar telespectatorii vor putea afla în scurt timp cine va pune mâna pe marele trofeu al acestui sezon. Se anunță o luptă aprigă între cei patru jurați, dar și între concurenții lor, însă în cele din urmă premiul va reveni celui care va reuși să-și învingă toate emoțiile și să se folosească pe scenă de tot talentul său artistic.

Este oficial! Când va avea loc finala emisiunii Vocea României de la PRO TV

Marea finală Vocea României se va difuza, în curând, la PRO TV. Astfel, pe 6 decembrie, în seara de Sfântul Nicolae, va avea loc la PRO TV prima ediție live a emisiunii, care a descoperit numeroase talente muzicale și care i-a ajutat pe mulți tineri să-și facă debutul în lumea artistică.

Fanii acestui show trebuie să afle că au mai rămas trei ediții live, care se vor difuza în zilele de 6 decembrie, 13 decembrie, iar ultima este programată pentru 20 decembrie, când de altfel va fi finala show-ului și se va afla cine câștigă sezonul 10.

 

Cei 4 jurați, alături de concurenții lor de la Vocea României
Cei 4 jurați, alături de concurenții lor de la Vocea României

Cine sunt concurenții din semifinalele sezonului 10 Vocea României

Cei patru jurați Vocea României, Tudor Chirilă, Horia Brenciu, Smiley și Irina Rimes, și-au ales concurenții, care să-i reprezinte în semifinalele sezonului 10 Vocea României.

Astfel, Brenciu, a ales să meargă mai departe cu Elena, Adriana și singurul duo din concurs, Oana și Răzvan.

În echipa lui Smiley, au rămas Andi, Elena, Renee. Fiecare concurent vrea să demonstreze că merită voturile telespectatorilor.

Bogdan, Jasmina și Amanda sunt elevii Irinei Rimes, iar Gabriel, Mădălina și Dragoș sunt concurenții rămași din echipa lui Tudor Chirilă.

În ultimele zile, concurenții au fost ocupați cu repetițiile, alături de antrenorii lor, pentru seara de vineri, 6 decembrie, când vor fi nevoiți să facă față și transmisiei în direct.

Urmăriți Impact.ro și pe