PRO TV, anunț important la scurt timp înainte de finala sezonului 9 Vocea României. Surprize uriașe pentru fani

Diana Radu / 13.12.2019, 19:32
PRO TV, anunț important la scurt timp înainte de finala sezonului 9 Vocea României. Surprize uriașe pentru fani

Vocea României, unul dintre cele mai iubite show-uri din România își va anunța pe data de 20 decembrie marele câștigător, la ora 20:30. Odată cu ediția de vinerea viitoare, Vocea României încheie sezonul cu numărul nouă, iar cu acest prilej, PRO TV, postul de televiziune care difuzează emisiunea a pregătit o surpriză uriașă pentru fanii care ghicesc cine va fi marele câștigător.

PRO TV pune la bătaie un premiu uriaș pentru persoana care ghicește cine va fi câștigătorul de la Vocea României, sezonul 9

PRO TV acordă un Ranault CLIO pentru persoana care ghicește cine va câștiga Vocea României
PRO TV, Renault CLIO, Vocea României

Cel de-al nouălea sezon al talent show-ului Vocea României a debutat pe 6 septembrie 2019 la Pro TV și se va încheia pe data de 20 decembrie. Așadar, ediția de vinerea viitoare se anunță a fi una plină de suspas atât pentru concurenții de la Vocea României, cât și pentru cei patru jurați: Irina Rimes, Smiley, Tudor Chirilă și Horia Brenciu, care și-au antrenat elevii pentru a câștiga competiția.

De asemenea, PRO TV a pregătit o supriză uriașă și pentru fanii show-ului Vocea Romaniei. Dacă ghicești cine va fi marele câștigător al sezonului nouă de la Vocea României, PRO TV îți oferă un Renault CLIO. Tot ce trebuie sa faci este să intri pe pagina de concurs și să răspunzi la întrebarea ”Ce antrenor crezi că va câștiga anul acesta Vocea României?” până pe 20 decembrie.

La întrebarea de mai sus răspunsul poate fi: Smiley, Irina, Horia sau Tudor. Ulterior, va trebui să completezi un chestionar despre stilul de condus, astfel încât să se poată stabili ce versiune a noului Renault CLIO ți se potrivește: R.S. Line, Zen sau Intens. După acest pas, va trebui să introduci datele de contact și să aștepți să vezi dacă ai răspuns corect. Câștigătorul va fi desemnat prin tragere la sorți, în data de 23 decembrie 2019 și va fi anunțat pe site-ul official.

În această seara la Vocea României va fi difuzată ultima semifinală și se anunță a fi una plină de emoții, dar și de momente spectaculoase. Concurenții care se vor duela azi pentru a demonstra că merită să ajungă în marea finală sunt: Andi Țolea și Elena Ilie din echipa Smiley, Bogdan Dumitraș și Jasmina Răsădean  din echipa Irinei Rimes , Dragoș Moldovan și Mădălina Lefter din echipa Tudor Chirilă și Elena Bozian și Adriana Simionescu, din echipa Horia Brenciu. Semifinaliștii sezonului 9 Vocea României au cântat, au impresionat și acum sunt pregătiți de o nouă luptă, astăzi, de la 20:30.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI