Live Stream Video Survivor România pe Kanal D – Vezi emisiunea de luni, 20 aprilie

Daria Petrescu 20.04.2020, 12:15
Live Stream Video Survivor România pe Kanal D – Vezi emisiunea de luni, 20 aprilie

Survivor România revine cu o nouă ediție, luni, 20 aprilie. Noi alianțe între concurenți și probe ce îi vor pune în dificultate. Ecipele sunt gata pentru strategii ce schimbă situația, iar show-ul se apropie cu pași repezi de marea finală. Rând pe rând, cei aflați în competiție vor fi eliminați, până vor rămâne jocurile individuale.

Survivor România, ediția de luni, 20 aprilie

Scandalurile se țin lanț în tabăra faimoșilor la Survivor România. Asta, după ce Elena Ionescu s-a numărat și săptămâna aceasta printre nominalizații la eliminare.

„Sunteți niște morți! Nu vedeți că abia vă mai țineți pe picioate pe traseu, nu mă regăsesc în această echipă de ratați. Niște momâi bârfitoare, asta sunteți. Plimbători de oase! Nu vedeți că abia vă mai adunați de pe jos”, a tunat și a fulgerat artista cu părul albastru, într-una din edițiile trecute.

Elena Ionescu s-a numărat și săptămâna aceasta printre nominalizații la eliminare
Elena Ionescu s-a numărat și săptămâna aceasta printre nominalizații la eliminare

„Emy Alupei a scuipat-o pe Asiana Peng la Survivor România, moment în care noi toți am rămas șocați. Apoi, l-a înjurat pe Ghiță și apoi i-a adresat cuvinte dure lui Mihai!

Nu este normal să se întâmple așa ceva. Îi înțelegem vârsta, dar suntem și noi oameni! Vreau să îi spun așa! Nu îți este rușine! Cred că ar trebui să ne controlăm, fiindcă toți încercăm să supraviețuim în condiții grele”, a spus Cezar Juratoni, marți seara, în Consiliu.

Mihai Onicaș, eliminat din concurs

Cel de-al doilea concurent eliminat, la care nimeni nu se aștepta, a fost Mihai Onicaș. Pentru că regula jocului spune că cel care are cele mai puține voturi va fi eliminat, în cazul de față, Mihai Onicaș a părăsit competiția.

Asiana a fost extrem de afectată de această eliminare și a izbucnit în plâns. Iată primele declarații ale lui Mihai din cadrul consiliului de eliminare.

”Este și un sacrificiu Dan, noi sportivii de performanță înțelegem cel mai bine acest lucru. Când vine momentul să iți asumi ceva trebui să iți asumi, să fi bărbat și să pleci cu capul sus, că ai făcut și ai dat tot ce ai avut mai bun și nu am făcut-o niciodată în interes personal, am făcut-o în interesul grupului. Nu am jignit pe nimeni, am încercat să nu jignesc, să încurajez, să vorbesc cât mai frumos chiar și în momentele grele”, a spus Mihai Onicaș

Sonny Flame și Cristian Ioniță, izolați în Republica Dominicană

Sonny Flame și Cristian Ioniță au rămas în Republica Dominicană după eliminarea de la Survivor România 2020 din cauza problemelor companiilor aeriene în contextul crizei COVID-19.

Din mari rivali, faimosul Sonny și războinicul Cristian au ajuns prieteni la cataramă. Cei doi își petrec aproape tot timpul împreună într-un resort din Republica Dominicană și abia așteaptă să ajungă acasă, la familiile lor, chiar dacă încă nu știu când se va întâmpla acest lucru.

 

Urmăriți Impact.ro și pe