Live Stream Online pe Kanal D Survivor România – Emisiunea de marți, 14 aprilie

Daria Petrescu 14.04.2020, 17:41
Live Stream Online pe Kanal D Survivor România – Emisiunea de marți, 14 aprilie

O nouă ediție Survivor România se va difuza marți seară, 14 aprilie. Echipele sunt gata pentru o nouă luptă, iar cursa este din ce în ce mai dură. Show-ul se apropie cu pași repezi de final, așa că cei rămași sunt hotărâți să câștige marele premiu. În ediția trecută, concurenții au avut parte de surprize care mai de care.

Survivor România, ediția de marți, 14 aprilie

În ediția de duminică seara, concurenții au avut parte de o recompensă incredibilă, la Survivor România. Premiul pus în joc a fost unul foarte important pentru toti concurentii. „Veti avea confort timp de 7 zile. Veti avea doua paturi duble, complet echipate cu perne si paturi si cearceafuri’”, a spus Dan Cruceru.

Ce s-a întâmplat în ediția din 12 aprilie

Topul kilogramelor – Cezar Juratoni câștigător

Marea unire a celor două echipe de la „Survivor România” a avut loc printr-o petrecere. Concurenții au avut parte de surprize de proporții. De la make-up profesionist pentru fete și tuns și bărbierit pentru băieți, până la permiterea purtării de haine de gala .

Mâncarea din abundență, muzică, vizionarea de imagini cu ei din competiție și dansul au fost ingrediente de baza ale acestei petreceri a unificării  echipelor.

Recompensele de mâncare câștigate în ultima perioada de Războinici s-au văzut la proba cântarului. Andrei Ciobanu este concurentul care a slăbit cel mai mult în tabăra albastră, 10 kilograme, urmat de Iancu Sterp, cu două kilograme mai puțîn, restul războinicilor adăugând câteva kilograme în plus față de greutatea pe care o aveau la intrarea în competiție.

Recompensele de mâncare câștigate în ultima perioada de Războinici s-au văzut la proba cântarului
Recompensele de mâncare câștigate în ultima perioada de Războinici s-au văzut la proba cântarului

Tabăra roșie este “mai ușoară” cu peste 35 de kilograme, campion detașat la slăbit fiind Cezar Juratoni, cu minus 16 kg, urmat de Ghiță Balmuș care a dat jos 10 kg și de Mihai Onicas care are 8 kg în minus.

“Ce bine e la Survivor România! Parcă e mai bine că acasă pentru unii!”, a exclamat faimoasa Asiana Peng, vazang că echipa adversă este una “cu greutate”.

Cele două tabere, acum vecine în junglă dominicană, continuă să lupte pentru a-și păstra cât mai mulți membrii în echipa, asigurându-și astfel șansele de câștigare a titlului de supraviețuitor. Nu pierdeți, in această seară, de la ora 20:00, o nouă ediție „Survivor România” încărcată de tensiune.

Faimosul Sonny Flame și războincul Cristian au fost eliminați, dar au rămas în Dominicană din cauza pandemiei

Sonny Flame și Cristian Ioniță au rămas în Republica Dominicană după eliminarea de la Survivor România 2020 din cauza problemelor companiilor aeriene în contextul crizei COVID-19.

Din mari rivali, faimosul Sonny și războinicul Cristian au ajuns prieteni la cataramă. Cei doi își petrec aproape tot timpul împreună într-un resort din Republica Dominicană și abia așteaptă să ajungă acasă, la familiile lor, chiar dacă încă nu știu când se va întâmpla acest lucru.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI