Live Stream Online pe Kanal D Survivor România – Emisiunea de marți, 5 mai

Daria Petrescu 05.05.2020, 10:45
Live Stream Online pe Kanal D Survivor România – Emisiunea de marți, 5 mai

Survivor România continua cu o nouă ediție marți, 5 mai, la Kanal D. După eliminarea lui Andrei Ciobanu din concurs, jocul continuă. Show-ul este tot mai aproape de marea finală, iar concurenții dau tot ce e mai bun în teren. Faimoșii și Războinicii fac noi strategii, pentru a rămâne cât mai mult în concurs. Rămâne de văzut cine va fi cel mai bun.

Andrei Ciobanu a fost eliminat de la Survivor România

Andrei Ciobanu a părăsit competiția Survivor România și, deși regretă foarte mult, acesta se declară cel mai câștigat. El a mărturisit că a câștigat prin faptul că a găsit-o pe Karina.

“Mă bucur că am făcut parte din această competiție. Mă bucur enorm de mult că am ajuns până aici. Sper că am dovedit cine sunt. Sper că cei care mă cunosc acasă să confirme faptul că am fost eu.

Îmi doresc în continuare să câștige un războinic și îmi pare enorm de rău că plec acum din competiție și nu pot să mă lupt pentru premiul cel mare”, a spus Andrei de la Survivor România, după eliminare, la Kanal D.

Iubita lui Andrei Ciobanu a părăsit Survivor România

Eliminare în echipa Războinicilor! Karina a părăsit competiția cu zâmbetul pe buze.

Războinicii au mai pierdut un coleg. După consiliul din această seară, Karina și Lola au fost nominalizate împreună cu Elena spre eliminare. Publicul a decis, iar Karina părăsește competiția.

Karina și Andei Ciobanu au format un cuplu la Survivor România
Karina și Andei Ciobanu au format un cuplu la Survivor România

„Sunt fericită pentru că mi-am dovedit mult mai multe decât am sperat vreodată! Am trecut prin toate stările. Cred că am rămas fără cuvinte. Rareori mi se întâmplă. Sper să fie cât mai mulți războinici în finnală. Chiar cred că avem mult mai multă susținere”, a declarat Karina.

„Ăsta a fost punctul de cotitură. Cel mai rău lucru care se putea întâmpla era să fim amândoi votați”, a declarat Karina despre Andrei.

„Bănuiam că se va ajunge aici. E un moment foarte greu. Parcă s-a rupt ceva din mine. Îmi pare rău că n-am putut să lupt așa cum a făcut-o ea. Știu că mai e puțin și o să ajungem acasă”, a declarat Andrei.

Ema a fost găsită plină de sânge, însinsă pe jos

În ediția de duminică seara, Ema și Lola și-au dorit să-i sperie pe faimoși, mai exact pe Cezar, însă farsa s-a transformat într-un accident care putea să aibă un sfârșit tragic.

Cele două războinice s-au ascuns în tufișuri și au început să scoată diverse sunete. Atunci când au realizat că e o glumă, faimoșii au reacționat. Cezar a luat o bucată de lemn și a aruncat spre tufișuri.

Din păcate, lemnul a lovit-o pe Ema și i-a spart arcada. Războinica a început să sângereze puternic, iar un doctor a intervenit pentru acordarea unui prim ajutor, potrivit Wowbiz.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI