Live Stream Video Survivor România pe Kanal D – Vezi emisiunea de luni, 4 mai

Daria Petrescu 04.05.2020, 12:09
Live Stream Video Survivor România pe Kanal D – Vezi emisiunea de luni, 4 mai

Survivor România revine cu o nouă ediție luni, 4 mai, la Kanal D. Jocul continuă, iar lupta este din ce în ce mai strânsă. Atât Faimoșii cât și Războinicii își doresc să rămână cât mai mult în concurs. Rămâne de văzut, care dintre ei își merită locul în finală. După ce Ema a fost găsit plină de sânge, în toiul nopții, colegii ei s-au întors pe teren.

Survivor România, ediția de luni, 4 mai

După un meci strâns, în care Războinicii au condus detașat în prima parte, Faimoșii au câștigat imunitatea.

Războinicii se află în pericolul de a mai pierde un concurent. Andrei este prima propunere spre eliminare din această săptămână.

Eliminarea Karinei,  fata de care s-a îndrăgostit în timpul competiției Survivor, l-a făcut pe Andrei să plângă și să facă dezvăluiri neașteptate.

„Ce s-a creat între noi a fost ceva frumos, ceva real și cumva trebuie să recunosc, că în toată această competiție mi-a fost un pic mai ușor din punctul asta de vedere pentru că ne-am avut unul pe celalalt și ne-am susținut unul pe celalalt.

„Clar nu mă simt bine deloc, deși știm că majoritatea dintre noi, la un moment dat ajungeam să fim nominalizați, parcă nu îți dorești să fii acolo. Asta le spuneam și colegilor mei, până la urmă clasamentul este făcut, publicul a votat, dar noi decidem pe cine expunem”, a declarat Andrei de la Survivor.

Ema de la Survvor România, găsit plină de sânge

În ediția de diminică seara, Războinica Ema, a fost gasită plină de sânge si întinsă pe jos. Toată lumea s-a sperie! Imaginile sunt șocante

Competiția s-a încins, iar duminică seara s-a dus cea mai importantă lupta pentru imunitate. Concurenții au tras  tare pentru a demonstra că își merită locul în cel mai tare concurs de supraviețuire. Totuși, un episod șocant i-a lăsat mască pe toți.

Ema și-a speriat colegii de la Survivor România
Ema și-a speriat colegii de la Survivor România

Faimoșii s-au trezit noaptea din cauza unor zgomote puternice. În imaginile din promo telespectatorii au văzut-o pe Ema întinsă pe jos, cu sânge la cap și pe mâini. Mai mulți concurenți de la Survivor au fost lângă ea și au încercat să o ajute, potrivit Wowbiz.

Cine  este Ema de la Survivor

Emanuela Carmen Huruială a ieșit în evidență la Survivor România prin calitățile sale sportive. Contabila din Reșița și-a testat limitele fizice și rezistența psihică în cea mai dură competiție din istoria televiziunii și a arătat telespectatorilor că nu doar un sportiv poate să se descurce de minune pe traseele din Republica Dominicană.

”Particip la Survivor România în primul rând ca să scap de monotonia de zi cu zi, sunt sigură că pot face față acestui experiment inedit. Am lucrat foarte mulți ani în agricultură și mă pot adapta ușor”, a declarat Ema Huruială pentru Kanal D la plecarea în Republica Dominicană, iar parcursul ei de până acum a demonstrat că a avut dreptate.

 

Urmăriți Impact.ro și pe