Live Stream Online pe Kanal D Survivor România – Emisiunea de marți, 31 martie

Daria Petrescu 31.03.2020, 16:49
Live Stream Online pe Kanal D Survivor România – Emisiunea de marți, 31 martie

Survivor România continuă cu o nouă ediție marți, 31 martie, la Kanal D. Faimoșii și Războinicii vor avea parte de noi jocuri și strategii ce vor schimba situația între echipe. Survivor România se difuzează în zilele de sâmbătă, duminică, luni și marți, începând cu ora 20:00.

Live Video Online pe Kanal D Survivor România – Emisiunea de marți, 31 martie

Concurenții rămași în competiția Survivor România sunt deconectați total de ceea ce se întâmplă în lume, aceștia neavând acces la informații, decât prin intermediul comunicărilor de către prezentatorul reality-ului.

După ce în urmă cu câteva zile, a avut loc o nouă eliminare neașteptată din echipa Faimoșilor, Survivor România vine cu o nouă ediție, la Kanal D, marți,  31 martie. Noi strategii în rândul concurenților de la Survivor România, în ediția de luni seara, 31 martie

Atât în echipa Războinicilor cât și în cea a Faimoșilor vor exista tensiuni, în ediția de narți  seara, 31 martie.

Ce s-a întâmplat în prima ediție din aceasta săptămână

În ediția de sâmbătă seara, Războinicii au condus scorul pe aproape toată durata jocului.  Faimoșii au început la un moment dat să se apropie, reușind spre final să îi ajungă din urmă pe adversari.

Faimoșii și Războinicii au ajuns în cele din urmă la egalitate, la scorul de 9 la 9 si au fost nevoiți să joace un ultim meci decisiv. Asta s-a întâmplat la ștafeta mixtă. Cei care au câțtigat, până la urmă, au fost Faimoșii. Punctul final a fost adus de Mihai Onicaș, unul dintre cei mai buni concurenți din echipa rosie. El a învins-o pe Lola, iar scorul final a fost de 10 la 9.

Grațiela Duba, ultima concurentă eliminate de la Survivor România

Consiliul de săptămâna trecută a fost încărcat de emoție în tabăra Faimosilor. Grațiela Duban a fost eliminată din competiția Survivor România. Ghiță Balmuș își continuă aventură în Republica Dominicană, fără aliata sa de nădejde.

Concurentii au parte de noi surprize
Concurentii au parte de noi surprize

Înainte că Dan Cruceru, prezentatorul show-ului, să anunțe care a fost decizia telespectatorilor, cei doi nominalizați au spus că Survivor România este, înainte de toate încercările fizice, despre toleranță și iertare.

Despre Survivor România

Survivor România este o emisiune de divertisment lansată în anul 2020 pe Kanal D România. Participanții sunt împărțiți în două echipe.

La începutul show-ului, din echipa „Faimoșilor” de la Survivor România fac parte următorii: Cristina Șișcanu, Elena Ionescu, Ruby, Mihai Onicaș, Lino Golden, Grațiela Teohari Duban, Augustin Viziru, Asiana Peng, Cezar Juratoni și Bogdan Vlădău.

Din echipa „Războinicilor” : Adriana Popescu, Remus Laurentiu Mihai, Elena Karina Fetică, Cristian Marius Ioniță, Claudia Mirela Rostas, Andrei Ciobanu, Andi Constantin, Lola (Lilia Crudu), Emanuela Carmen Huruială și Emanuel Neagu.  Prezentatorul emisiunii, Dan Cruceru a anunțat valoarea premiului cel mare. Astfel , că cel care va caștiga competiția va pleca acasă cu suma de 250.000 lei.

 

 

Urmăriți Impact.ro și pe