Live Puterea Dragostei, pe Kanal D. Ce scandaluri și intrigi au mai apărut în casă

Daria Petrescu 28.08.2020, 10:59
Live Puterea Dragostei, pe Kanal D. Ce scandaluri și intrigi au mai apărut în casă

Puterea Dragostei revine cu o nouă ediție, vineri, 28 august. Zilele trecute, telespectatorii au avut parte de surprize neașteptate din partea celor aflați în Casa Dragostei. Discuții aprinse și relații care au luat publicul prin surprindere. În timp ce Mădălina a fost criticată de colegii ei, Nicos încerca să o surprindă pe Mona cu mesaje compromițătoare. Situația a scăpat de sub control, iar fetele și băieții au avut discuții aprinse. Iată ce scandaluri și intrigi au apărut în casă, la Puterea Dragostei.

Mădălina nu vrea să socializeze cu niciun băiat din casă

Faptul că nu vrea să vorbească cu niciun băiat din casă, i-a adus Mădălinei critici dure din partea colegilor si. Reacția fetei a venit imediat. Ea s-a apărat în fața tuturor și consideră că a fost sinceră și nu așa cum au perceput-o cei din jur.

„De ce sunt imatură? Hai, zi! De ce? Că am fost sinceră și i-am zis băiatului că nu-mi place? Nu-mi place! Nu-mi place, frate! Dacă nu-mi place, ce să fac?! ”, a spus Mădălina.

„Vin 10.000 de băieți aici și „nu vreau, nu vreau, nu vreau”. Du-te acasă! Păi vin acolo și stau trântite și se iau de Alexandra și se ceartă cu Andrada două săptămâni”, i-a spus și Cristian. „Chiar dacă mi-o pun pe Mariana în cap te votez la eliminare”, a continuat el.

Mădălina a fost criticată de colegi
Mădălina a fost criticată de colegi

Concurenta a încercat să se apere în continuare, susținând că nu a existat cineva care să îi placă.

„Ascultă-mă și pe mine. Axează-te și tu pe o fată. Nu mai umbla după 30”, a spus Mădălina.

„Ce să fac? Obligat-forțat să fac cuplu? Dacă nu-mi plac băieții ăștia… dacă nu sunt bărbați, sunt mai rău ca femeile”, a spus ea.

„Mădălina eu când mă axez pe o fată anunț. Când nu mă mai axez, iar anunț”, a spus și Akebono.

Mona a primit mesaje din partea lui Nicos

Pentru că Nicos și-o dorea pe Mona, acesta a făcut tot posibilul să îi intre în grații. Mona a dezvăluit acest lucru, ba mai mult, le-a spus celor aflați în casă, despre mesajele primite din partea bărbatului.

Cea care a făcut totul public a fost Cristina Mihaela Dorobantu, care a citit cu voce tare, în emisiunea Puterea dragostei, mesajele pe care i le trimitea Nicos Monei. Astfel că, Nicos nu a mai putut nega faptul că este atras de Mona.

“Ești mic pentru mine. Am alte priorități. Nu are rost să stricăm o prietenie pentru o relație care nu va merge”, ii scria Mona lui Nicos în mesaj. Nicos a încercat să îi explice. „Nu sunt mic. Și eu am aceleași priorități”, a spus el.

Într-unul dintre mesaje, Nicos i-a spus Monei că va încerca și la 60 de ani să o cucerească.

Relatia Monei cu George, în pericol

În cadrul ediției Puterea Dragostei, Mona și George și-au aruncat cuvinte grele. George este gelos pe Akebono și susține că Mona s-ar fi apropiat de acesta, însă, Mona neagă toate aceste lucruri.

“S-a schimbat Mona dintr-o dată. Eu cred că trage cu dinții de relația cu George ca să nu-i fugă premiul de sub picioare”, a spus Nicos.

Mona consideră că motivul pentru care Nicos o atacă, este acela că ea a refuzat să formeze un cuplu cu el.