Anunț surpriză! Foștii concurenți de la Puterea Dragostei, din nou împreună. Fanii au rămas uimiți, când au aflat că cei doi s-au împăcat

Elena Avramescu 25.08.2020, 13:19
Anunț surpriză! Foștii concurenți de la Puterea Dragostei, din nou împreună. Fanii au rămas uimiți, când au aflat că cei doi s-au împăcat

Veste bună pentru fanii cuplului Andra Volos și Bodan Mocanu. Se pare că aceștia au renunțat la neînțelegeri și au decis să-și mai dea o șansă. Astfel că foștii concurenți de la Puterea Dragostei nu au renunțat la sentimentele puternice care i-au unit.

Foștii concurenți de la Puterea Dragostei, din nou împreună

Cei doi foști concurenți ai emisiunii Puterea Dragostei au decis să lase toate certurile deoparte și s-au împăcat. După ce Andra a revenit în România, a decis să plece cu Bogdan Mocanu într-o minivacanță, pe litoralul românesc. Cei doi îndrăgostiți au fost surprinși pe o plajă din Mamaia, în ipostaze cât se poate de tandre. Iar Andra nu a ezitat deloc ca să-l ”atace” pe iubitul ei, protejându-l de privirile altor fete. ”L-am adus pe o plajă unde nu sunt fete”, a spus aceasta.

Andra este o fire foarte geloasă iar asta i-a pus probleme în relația ei cu Bogdan. Însă a surprins pe toată lumea după ce a susținut vehement că Bogdan Mocanu i-a trădat încrederea, dar cu toate aceasta s-a decis să-l ierte.

Foștii concurenți de la Puterea Dragostei, din nou împreună
Andra Volos și Bodan Mocanu, din nou împreună

Fanii au rămas uimiți, când au aflat că cei doi s-au împăcat

De scurt timp, Andra Volos și-a luat permisul de conducere în Italia, iar după aceea a venit în România, pentru a petrece timp prețios alături de iubitul ei, dar și de prieteni. Foștii concurenți par extrem de fericiți și nu ratează nicio clipă pentru a sta împreună, iar asta se poate observa din omaginile surprinse pe paginile lor de Instagram.

Andra Volos și Bogdan Mocanu au fost unul dintre cele mai îndrăgite cupluri de la Puterea Dragostei. Astfel că cei doi s-au cunoscut în cadrul competiției și au rămas împreună după încheierea acesteia. Chiar dacă au întâmpinat multe obstacole, iubirea dintre cei doi foști concurenți a fost mai puternică decât orice.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI