Cu cine se iubește Cristina Dorobanțu, noua prezentatoare de la Puterea Dragostei. I-a făcut cadou o mașină de lux

Diana Dumitrache 27.07.2020, 10:19

Imediat ce a fost anunţată noua prezentatoare de la “Puterea Dragostei”, fanii emisiunii au fost curioşi să afle totul despre cea care le va fi alături concurenţilor din sezonul 3. Iată cu cine se iubeşte Cristina Dorobanţu.

Cristina Dorobanţu crede în “Puterea Dragostei”! Cu cine are o relaţie vedeta TV

Andreea Mantea i-a întristat pe fanii emisiunii “Puterea Dragostei” anunţând că nu va mai prezenta următorul sezonul al show-ului matrimonial. În locul acesteia, va veni Cristina Mihaela Dorobanţu. Aşa cum era de aşteptat, telespectorii vor să afle cât mai multe despre vedeta TV.

Cristina Dorobanţu a devenit cunoscută după participarea la „Bravo, ai stil!”, de la Kanal D. Apoi, frumoasa șatenă a avut o rubrică în cadrul emisiunii ”Teo Show” și ulterior a fost gazda unei emisiuni de dans, alături de Victor Slav.

Legat de viaţa personală, aceasta a rupt o relaţie care a durat 6 ani cu Mihai. Cei doi doreau să se şi căsătorească în viitorul apropriat. Din păcate, totul s-a terminat brusc.

“De şase ani suntem împreună şi ne iubim extraordinar de tare. Mihai este jumătatea care mă completează. Este partea matură a relaţiei noastre. Iubeşte la mine faptul că sunt o femeie independentă, că de fiecare dată când ne întâlnim schimbări păreri, discutăm despre orice, ne sfătuim. Nu ne plictisim împreună. Pe de altă parte, îl mai surprind cu o cină în familie, iar, atunci când o fac, se bucură din suflet. Cred că relaţia noastră a rezistat pentru că niciodată nu ne-am lăsat influenţaţi de ce se întâmplă în exterior, a spunea Cristina Dorobanțu, pentru okmagazine.ro, la finalul anului trecut.

Cu cine se iubeşte Cristina Dorobanţu, noua prezentatoare de la Puterea Dragostei. I-a făcut cadou o maşină de lux Sursa foto: CANCAN
Cu cine se iubeşte Cristina Dorobanţu, noua prezentatoare de la Puterea Dragostei. I-a făcut cadou o maşină de lux Sursa foto: CANCAN

Frumoasa prezentatoare se bucură acum de o nouă iubire. Vedeta de la Kanal D este într-o relaţie cu Paul Lungu, un afacerist din Cluj.

Cum o răsfaţă noul iubit pe Cristina Dorobanţu

Milionarul din Cluj deţine mai multe afaceri, printre care una care produce energie electrică şi o firmă de închirieri de maşini de lux. Desigur, Cristina Dorobanţu este răsfăţată cu autoturisme care mai de care mai scumpe şi cu ieşiri la restaurante exclusiviste.

După ce i-a oferit cadou un bolid de lux, clujeanul a invitat-o pe Cristina să locuiască împreună într-un apartament din zona de nord a Capitalei.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI