Lionel Messi, la un pas de bătaie cu un olandez. „La ce te uiți, prostule?”. Scene teribile la Campionatul Mondial din Qatar

Mihnea Tălău 10.12.2022, 13:26
Lionel Messi, la un pas de bătaie cu un olandez. „La ce te uiți, prostule?”. Scene teribile la Campionatul Mondial din Qatar

Argentina îi cere scuze lui Leo Messi și pătrunde în semifinalele Cupei Mondiale, după succesul cu 4-3 la penalty-uri în fața Olandei, într-o dispută în care cele 120 de minute s-au încheiat la egalitate, 2-2. Criticat în ultimul timp, starul lui PSG a marcat și a și pasat decisiv în primele 90 de minute. Urma să puncteze din nou, la loviturile de la 11 metri. Messi a fost declarat MVP-ul partidei.

Messi își pune la punct, după victorie, adversarii

Deși a început într-un ritm lent, provocarea a fost deosebit de încinsă în ultimele 20 de minute și în prelungiri, unde s-au marcat 3 goluri, s-au creat numeroase ocazii și s-au acordat în total 15 cartonașe galbene, un record absolut pentru un meci de Cupă Mondială.

A fost vizibilă și nervozitatea lui Lionel Messi, care s-a certat cu selecționerul olandez Van Gaal și apoi cu arbitrul Lahoz pentru cartonașul galben, iar după meci a avut loc și o explozie împotriva unui adversar.

Atacantul Wout Weghorst, cel care a marcat golurile olandezilor a venit pe tunel să-l caute pe Leo și a început să-l strige, moment în care a fost oprit de câțiva jucători argentinieni. Gestul lui Weghorst l-a deranjat pe Messi, care a ripostat.

” La ce te uiți, prostule? La ce te uiți tu? Ieși de acolo, prostule !”, poate fi auzit Messi spunând, în timp ce aștepta să înceapă interviul cu Tyc Sport.

Nici antrenorul olandez nu a scăpat de ”înțepătura” lui Messi

Reacția a fost la adresa atacantului olandez Weghorst, nu la cea a antrenorului adversarilor, cum s-a speculat inițial. După aceea, nu a lipsit înțepătura pentru Van Gaal, care îl provocase pe argentinian înainte de meci. „Van Gaal a spus că Olanda sa știe să joace fotbal, dar noi nu am văzut asta în seara asta. A introdus doar fotbaliști înalți și au jucat doar cu mingea în sus ” , a spus Messi.

Si arbitrul întâlnirii a fost ”taxat” de atacantul argentinian, care a împărțit 15 cartonașe galbene, fiind considerat prea mic pentru un meci așa de mare.

Urmăriți Impact.ro și pe
Mihnea Tălău
Mihnea Tălău. Redactor la impact.ro. Dedicat presei încă din 1998. Am o diplomă în Drept, un „mic” masterat și o scoală de jurnalism. Am avut norocul și onoarea de a face parte, în...