Liliana Ștefan a întinerit după despărțirea de Dan Bittman. Bruneta arată mai bine ca niciodată: „Nu mă mai recunosc copiii acasă”

Stan Filon 29.05.2023, 09:03

Despărțirea de Dan Bittman parcă îi priește Lilianei Ștefan! Fosta parteneră de viață a cunoscutului cântăreț s-a reinventat și arată mai bine ca niciodată. Cei doi s-au despărțit în anul 2016, însă vor fi legați pe viață de cei trei băieți pe care îi au împreună.

Liliana Ștefan a întinerit după despărțirea de Dan Bittman

Despărțirea dintre Dan Bittman și partenera sa de viață, Liliana Ștefan, a șocat pe toată lumea. S-au separat în anul 2016, însă s-a aflat oficial în anul 2020, după ce Dan Bittman a recunoscut în timpul unei emisiuni că nu mai formează deja de 4 ani un cuplu cu Liliana Ștefan. Au rămas în relații bune, de dragul celor trei băieți pe care îi au împreună: Marc, Patrick și Alex.

Ei bine, se pare că despărțirea de Dan Bittman chiar nu a fost un capăt de drum pentru Liliana Ștefan, ci un nou început. Cunoscuta textieră și-a schimbat cariera și a revenit la ceea ce i-a plăcut în trecut. A dezvoltat din nou proiectul Ctiuța Muzicală, un proiect artistic pentru copii. A pus în scenă „Cutiuța muzicală Strică Tot și Culorile Fermecate”, un spectacol de muzică, dans și actorie, dedicat celor mici, care a avut premiera pe data de 28 mai.

Liliana Stefan a intinerit dupa despartirea de Dan Bittman
Liliana Stefan a intinerit dupa despartirea de Dan Bittman

„Nu mă mai recunosc copiii acasă”

Liliana Ștefan și-a schimbat și look-ul. Dacă pe timpul mariajului cu Dan Bittman a fost brunetă, cu părul lung, iată că se pare că vrea să dea uitării acea perioadă și a ales o frizură care o întinerește mult. Ajunsă la 54 de ani, Liliana Ștefan s-a schimbat radical! A devenit din ce în ce mai blondă, cu din ce în ce mai multe șuvițe. În plus, și-a tuns și părul mai scurt. Rezultatul a uimit-o chiar și pe ea, după cum a scris pe o rețea socială: „Prea multe șuvițe. Am ieșit aproape blondă și nu mă mai recunosc copiii acasă”.

În plus, fosta parteneră de viață a lui Dan Bittman și-a dezvoltat o nouă profesie, pentru care a studiat mult, cu profesori români, dar și străini. Este terapeut și psiholog în formare, după cum recunoaște în descrierea pe care și-a făcut-o pe site-ul profesional.

„Bine v-am găsit! Sunt Liliana Ștefan, terapeut și psiholog în formare. Am studiat tehnici de terapie energetică și corporală (reflexoterapie, presopunctură, masaj medical, terapie Bowen integrativ, Acces Bars, Floral Bach) cu profesori și maeștrii înțelepți și dedicați din Romania și străinătate, care m-au îndrumat pe această cale a vindecării. De asemenea, mi-am completat cunoștințele cu metode de intervenție în plan mental, Programare Neuro-Lingvistică, precum și din sfera somatică, imuno-endocrinologică.

Din experiența personală am constatat că efectul terapiilor este uimitor atunci când sunt combinate cu atenție în așa fel încât tu să poți beneficia de potențialul terapeutic maxim pe care pot să ți-l ofer. Am dezvoltat un concept personalizat de terapie holistică din dorința de a fi de folos celor ce caută răspunsuri și dincolo de limitele cunoscute ale ființei”.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...