Decizia pe care a luat-o Liliana Ștefan după despărțirea de Dan Bittman. Artistul a povestit cu tristețe în glas

Iancu Andreea 28.02.2022, 16:28
Decizia pe care a luat-o Liliana Ștefan după despărțirea de Dan Bittman. Artistul a povestit cu tristețe în glas

Dan Bittman, celebru lider al trupei Holograf, a format timp de aproape trei decenii o familie alături de Liliana Ștefan. Cei doi au împreună trei băieți, care însă, după separare, au rămas în grija mamei lor. Deși a fost extrem de discret în privința vieții sale personale, Dan Bittman a dezvăluit recent ce a făcut Liliana Ștefan, fosta sa parteneră, după despărțirea de artist. Acesta este afectat de această decizie.

Dan Bittman, detalii despre despărțirea de Liliana Ștefan

În anii ’90, celebrul star al formației Holograf și Liliana Ștefan începeau o poveste de iubire care avea să dureze mai bine de 25 de ani. Relația lor a fost întărită de-a lungul anilor de venirea pe lume a celor trei fii ai cuplului: Alexandru Bittman (22 de ani), Mark Nicolas Bittman (14 ani) și Patrick Bittman (18 ani). Deși a păstrat mereu discreția când a venit vorba despre viața sa intimă, Dan Bittman și-a deschis recent sufletul și a oferit detalii nebănuite despre despărțirea de Liliana Ștefan.

Chiar dacă cei doi nu au fost niciodată căsătoriți, artistul și fosta sa parteneră au fost o familie timp de ani buni. Relația lor a fost însă măcinată de-a lungul timpului de micile escapade ale lui Dan Bittman, deși mama copiiilor săi a ales constant să îl ierte. Într-un interviu sincer, cântărețul de la Holograf a recunoscut care este relația sa și fosta parteneră, după despărțire. Dan Bittman și-a deschis sufletul în cadrul podcastului „Fără Filtre” și a recunoscut ce decizie a luat Liliana Ștefan după separare.

Decizia luată de Liliana Ștefan după despărțirea de Dan Bittman
Dan Bittman și Liliana Ștefan, alături de cei trei fii ai lor, în urmă cu mai mulți ani

„Din păcate, nu sunt bine cu Liliana”

Relația dintre Bittman și mama copiiilor săi nu este una tocmai bună, mai cu seamă că fosta sa parteneră de viață a fost dezamăgită de multe ori de-a lungul timpului. Artistul recunoaște că Liliana Ștefan a pus punct comunicării cu artistul, iar cântărețul susține chiar că are toate motivele să o facă. Totuși, ceea ce îl supără cel mai mult este faptul că nici relația cu fiii săi nu este una pe cât de armonioasă și-ar dori el.

„Din păcate, nu sunt bine cu Liliana, în sensul că ea a închis toate căile de comunicare. Eu o înțeleg, are toate motivele să o facă, voiam doar să rămân într-o relație mai bună decât sunt acum cu ea, pentru copii.”, a spus el la podcast.

Bittman a decis să îi lase Lilianei întreaga avere

Chiar dacă nu au fost niciodată soț și soție în acte, solistul de la Holograf și Liliana Ștefan au funcționat ani buni ca o familie cu acte în regulă. Totodată, după despărțire, Dan Bittman a decis să facă un gest care să compenseze, într-un fel, anii dificili petrecuți împreună. Astfel, Liliana a primit întreaga avere a artistului, cântărețul menționând că și-a dorit ca fosta sa parteneră să nu întâmpine probleme financiare.

Ceea ce este cel mai supărător este faptul că Dan Bittman și fiii săi nu reușesc să mai comunice prea mult. Băieții artistului împart timpul petrecut alături de părinții lor, însă solistul consideră că relația dintre el și copii nu mai este una la fel de bună.

„Asta-i tot! Ni-i împărțim, vin vreo trei zile la mine, restul la ea. I-am lăsat ei toate casele ca să nu aibă nicio problemă materială. Eu sunt bine, nu am nicio problemă! Însă, îmi pare rău pentru copii, pentru că avem un sistem de comunicare mai dificil. Asta-i singura chestie care mă deranjează! Sper să-i treacă, pentru că eu nu țin supărarea! Nu spun că ea mi-a făcut rău, mi-a făcut chiar foarte bine!”, a continuat el.

Chiar dacă fanii cuplului nu mai speră la o împăcare între cei doi, Bittman și-ar dori să poată comunica mai bine cu mama copiiilor săi.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...