Lidl începe să vândă și accesorii medicale. Când vor ajunge în magazinele din România

Iancu Andreea, Mihai Roșoiu 16.10.2021, 13:08
Lidl începe să vândă și accesorii medicale. Când vor ajunge în magazinele din România

Retailerul german nu ezită să își surprindă clienții cu fiecare ocazie, astfel că în oferta anunțată recent de către Lidl se regăsesc și accesorii medicale. Acestea urmează să ajungă în magazinele din România, fiind de mare folos pentru locuitori, în contextul crizei sanitare cauzate de numărul crescut de îmbolnăviri cu Covid-19. Trei accesorii medicale esențiale pentru orice cămin se vor regăsi în catalogul Lidl din următoarele zile. Iată despre ce este vorba.

Lidl vinde accesorii medicale esențiale în această perioadă

Magazinele Lidl propun în fiecare săptămână noi produse importante pentru orice cămin. Dincolo de ofertele la alimente, pe care mulți români le apreciază, gama de articole comercializate la rafturile retailerului german se va bucura de noutăți. În contextul în care România se confruntă cu un val de infectări cu SARS-CoV-2, Lidl vinde accesorii medicale ce ar trebui să se regăsească în orice casă. Acestea se vor afla în catalogul de luni pregătit pentru clienții magazinelor.

Lidl introduce în ofertă, începând de luni, 18 octombrie, trei accesorii medicale extrem de utile, în special în această perioadă în care ne confruntăm cu valul al patrulea al pandemiei de coronavirus. Prima dintre propunerile Lidl este un pulsoximetru marca Medisana, care va putea fi cumpărat pentru prețul de 100 de lei. Acest dispozitiv este important pentru a determina saturația oxigenului în sânge, având capacitatea de a măsura, de asemenea, frecvența cardiacă. În plus, aparatul dispune de un sistem de oprire automat. Pulsoximetrul este esențial în contextul pandemiei, fiind necesar în cazul bolnavilor de Covid-19.

Lidl vinde accesorii medicale în magazinele din România
Accesoriile medicale din catalogul Lidl de luni

Termometru și inhalator, în oferta Lidl

Pe lângă aparatul menit să măsoare pulsul și nivelul de oxigen din sânge, acesta semnalând dacă valorile saturației se încadrează în normalul de peste 95%, Lidl propune și un termometru cu infraroșu, marca Medisana. Acesta va putea fi achiziționat pentru același preț de 100 de lei. Aparatul dispune de alertă vizuală și acustică pentru detectarea febrei și poate fi operat în trei moduri: copii, adulți și obiecte. În pachetul în care vine ambalat dispozitivul este inclusă și o geantă specială pentru depozitare.

Cel de-al treilea produs care se regăsește de luni în catalogul Lidl este un inhalator. Acesta va fi disponibil la prețul de 119 lei. Aparatul dispune de un furtun cu lungime de 2 metri și debit de circa 7 litri/minut. Rata de nebulizare oferită este de 0,2 ml/min. Toate cele trei produse beneficiază de o garanție de 3 ani și vor ajunge pe rafturile magazinelor Lidl din România începând de luni, 18 octombrie.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...