Lidia Buble suferă de o boală chinuitoare. Vedeta a povestit cu sinceritate prin ce trebuie să treacă zilnic. „Am nopți în care nu închid niciun ochi”

Andra Daoud 21.09.2022, 13:24

Lidia Buble apare tot timpul cu zâmbetul pe buze, însă puțini știu cu ce probleme se confruntă artista. Aceasta a dezvăluit, în cadrul emisiunii „Sunt celebru, scoate-mă de aici”, la care participă, motivul pentru care fiecare noapte este un coșmar pentru ea. Prin ce trece Lidia Buble și cum îi afectează viața fobia de care suferă.

Lidia Buble are o fobie care nu o lasă să se odihnească

Lidia Buble își ia prin surprindere fanii, din când în când, cu dezvăluiri care mai de care mai interesante despre ea. Așa s-a întâmplat și recent, când artista a povestit la televizor că suferă de o fobie care nu îi dă voie să se odihnească noaptea. Lidia Buble are nictofobie, adică se teme de întuneric, motiv pentru care atunci când vine seara și este singură în casă, simte o anxietate pe care nu o poate controla.

„Dacă am tablouri prin casă mă gândesc că noaptea pleacă ăia din tablou. Am nopți în care nu închid niciun ochi. Adorm doar spre dimineață când se luminează afară, 2-3 ore. În unele seri e chinuitor. În momentul în care rămân singură o iau razna rău de tot”, a spus Lidia Buble în cadrul emisiunii de la Pro TV.

Lidia Buble sufera de o boala chinuitoare. Vedeta a povestit cu sinceritate prin ce trebuie sa treaca zilnic. Am nopti in care nu inchid niciun ochi
Lidia Buble, in prima editie a emisiunii Sunt celebru, scoate-ma de aici

Lidia Buble vrea să își învingă temerile în junglă

Lidia Buble a prins gustul reality show-urilor odată cu participarea la Asia Express, unde a făcut echipă cu sora ei. De data aceasta, Lidia a ales o provocare mult mai dură, însă este decisă să câștige „Sunt celebru, scoate-mă de aici” sau cel puțin să se întoarcă din junglă mai puternică. Cu puțin timp înainte de plecarea la emisiune, cântăreața și-a anunțat fanii că va lipsi de pe rețelele sociale și că merge să își testeze limitele.

„Am o veste să vă dau, o veste care sper să vă surprindă într-un mod tare plăcut și pentru care sper să vă bucurați cel puțin la fel de mult cum m-am bucurat eu. Urmează să plec, pentru două luni, două luni și ceva din țară. Este ultima dată când o să mai vorbim, pentru că toate conturile mele vor rămâne în grija lui Alex.

Mă duc să-mi înfrâng niște temeri, să-mi cunosc limitele. Sunt curioasă ce voi descoperi acolo. Nu vreau decât să vă gândiți la mine din când în când și să-mi trimiteți toată energia bună pe care o aveți, pentru că asta am să fac și eu.”, le-a spus Lidia Buble celor care îi urmăresc activitatea în mediul online, înainte de a pleca în junglă.

 

Urmăriți Impact.ro și pe