Lidia Buble, declaraţii incredibile de iubire pentru Răzvan Simion. „Lipsa ta mă ucide uşor”

Cristian Cojocaru 08.03.2021, 20:09
Lidia Buble, declaraţii incredibile de iubire pentru Răzvan Simion. „Lipsa ta mă ucide uşor”

Invitată în cadrul emisiunii ”Teo Show”, cântăreața Lidia Buble a făcut mai multe declarații, printre care și cu trimitere la iubire. Potrivit afirmațiilor vedetei, toate cântecele acesteia au legătură cu viața sa. Fanii artistei s-au gândit imediat că ar fi vorba despre Răzvan Simion.

Lidia Buble a vorbit despre iubire

Solista a povestit despre viața sa amoroasă în cadrul emisiunii, viață pe care a ales să o țină secretă după despărțirea de Răzvan Simion. Artista a povestit că presa deja a cuplat-o cu jumătate din București, iar prietenilor ei le este teamă să mai iasă cu ea, din cauza faptului că ar putea ajunge în ziare. Lucrurile merg cum nu se poate mai bine în viața Lidiei, afirmând că ”pentru mine începutul de primăvară este unul intens. Îndrăgostită nu sunt, dar trăiesc intens”.

Cu privire la viața sa amoroasă, Lidia a recunoscut că cel mai bine este să tacă. Vedeta consideră că indiferent dacă spune ceva sau nu, presa tot va scrie, așa că tăcerea este de aur. Artista a povestit și despre viața de familie, chiar dacă în acest moment nu este îndrăgostită. Lidia Buble a mărturisti că abia așteaptă să devină mamă și că ar vrea mulți copii.

”Da, bineînețeles, (nr. se vede mamă) și mamă de mulți copii, cel puțin de patru băieți și două fete. Vreau să aud multă gălăgie prin casă. Uneori mă uit la surorile mele și îmi dau seama că ele la vârsta mea aveau deja doi copii. Dar totul la timpul lor”, a mai adăugat artista, în cadrul Teo Show.

Lidia Buble a mărturisit că în acest moment nu este îndrăgostită
Lidia Buble a mărturisit că în acest moment nu este îndrăgostită

Noua piesă are legătură cu fostul iubit

Lidia a mărturisit că toate piesele ei au legătura cu viața ei. Cântăreața consideră că în viața de artist, nu poți transmite ceva dacă emoția lipsește. În acest sens, ”nu poți transmite sentimentele dacă nu le-ai trăit”. În piesa ei recentă, Lidia își cântă fosta dragoste, alături de Răzvan Simion.

Inclusiv în piesa ”Sub apă”, Lidia a afirmat că și-a pus sufletul pe tavă. Legătura între piesă și realitate constă în faptul că de fiecare dată când se simte copleșită, se bagă cu capul în apă și în acest fel nu mai aude nimic din exterior. Cu privire la noua piesă, Lidia Buble a spus că nu a plâns însă ai nevoie de curaj ca să poți cânta despre propria-ți viață.

”Îmi asum tot ce fac și noua piesă are legătură cu viața mea, nu cu prezentul, dar cu trecutul. Sunt genul de persoană care nu ia o decizie până nu e sigură pe acea decizie pentru că nu suport să am regrete. Sunt genul de persoană care nu pune mâna pe telefon a doua oară să scrie. Nu-mi pare rău că dacă mi-ar fi părut rău nu aș fi luat această decizie”, a mai spus cântăreață făcând referire la fosta relație.

Urmăriți Impact.ro și pe