Lidia Buble, dialog neașteptat cu o bună prietenă: „Iar o să calc strâmb”

Madlen Moraru 10.06.2020, 16:20
Lidia Buble, dialog neașteptat cu o bună prietenă: „Iar o să calc strâmb”

Lidia Buble a avut un dialog neașteptat cu o bună prietenă de-a ei. Îndrăgita artistă nu se sfiește să dea cărțile pe față după despărțire. Răzvan Simion a fost cel care a anunțat că ei nu mai formează un cuplu, cu câteva zile în urmă. De aceea, și solista a decis că este un bun prilej să le arate fanilor cu ce se mai ocupă.

Lidia Buble, dialog neașteptat cu o bună prietenă: „Iar o să calc strâmb”

Lidia Buble și Răzvan Simion s-au despărțit cu câteva zile în urmă, dar vedetele au decis să rămână în relații bune. Mai mult, este cunoscut că prezentatorul TV este și managerul tinerei artiste.

De aceea pe cei doi încă îi leagă anumite afaceri, așa cum a recunoscut și vedeta celor de la Antena 1. Totuși, chiar dacă anunțul oficial al despărțirii a venit recent, printr-o postare pe rețelele sociale, ei nu ar mai fi format de ceva vreme un cuplu. S-a aflat ulterior că și-ar fi spus adio în realitate acum câteva luni. Cel care ar fi ajuns la respectiva concluzie și a pus capăt poveștii lor a fost chiar Răzvan Simion.

Lidia Buble, dialog neașteptat cu o bună prietenă „Iar o să calc strâmb”
Lidia Buble a recunoscut că va călca strâmb după ce vedeta a gustat și din tortul ei aniversar

De asemenea, în urmă cu o zi, Lidia Buble a celebrat prima zi de naștere fără să fie în compania prezentatorului. Solista de muzică pop a avut diverse activități, printre care și cele culinare. Vedeta s-a răsfățat atât cu preparate precum burgeri, dar și cu nelipsitul tort aniversar. În mod amuzant, a recunoscut că va călca strâmb în ceea ce privește dieta.

Lidia Buble și-a luat fanii prin surprindere cu un dialog neașteptat pe care vedeta l-a purtat recent cu o bună prietenă. Aceasta a împlinit frumoasa vârstă de 27 de ani. Prin intermediul postărilor de pe Instagram aceasta le-a arătat fanilor și diverse fotografii cu modul în care a marcat aniversarea. La doar o zi de la acest moment vedeta a decis să se relaxeze și mai mult, așa că a mers la un masaj. A fost așteptată cu o mare surpriză, sub forma unui alt tort. Pentru că nu a putut rezista în fața tentației dulci, Lidia Buble a recunoscut că va gusta și din respectiva prăjitură.

„Trebuie să îți marturisesc că aseară am mâncat prăjituri. Am mâncat tort, am mâncat burgeri. (…) Îmi pare rău, o să calc iarăși strâmb.”, a transmis Lidia Buble pe InstaStory.

Urmăriți Impact.ro și pe