Ce a făcut Lidia Buble de ziua ei! Răzvan Simion va fi invidios

Redacția IMPACT 10.06.2020, 11:13

Deși s-a despărțit oficial de Răzvan Simion, Lidia Buble nu a renunțat la planurile pe care le avea pregătite pentru ziua ei de naștere. Artista a împlinit ieri 27 de ani și a fost prima zi de naștere fără prezentatorul de la Antena 1.

Lidia Buble, prima aniversare fără Răzvan. Cum s-a distrat vedeta?

Lidia Buble a petrecut cum se cuvine azi noapte, cu ocazia zilei sale de naștere. Se pare că vedeta a îmbățișat dictonul latin „Carpe diem” („Trăiește clipa”) și a decis să se bucure de fiecare momente din zi și din noapte. Prin urmare, a lăsat supărările deoparte și a decis că cel mai bun mod în care să te distrezi de ziua ta este să dansezi. Ne putem da seama din story-urile postate pe pagina sa de Instagram că Lidia a ales să petreacă cu mai mulți cunoscuți și prieteni, azi noapte, în Capitală, dar și alături de sora ei, Lorena.

Petrecerea a fost în toi și s-a lăsat cu dans și bucurie. Bineînțeles, nici tortul nu a lipsit din peisaj, apariție care a fost urmată de ropote aplauze și cântece de „La mulți ani!”.

Lidia Buble și Răzvan Simion s-au despărțit oficial, duminică seara, după ce prezentatorul a scris o postare mai lungă pe Instagram în care confirmă despărțirea. Totuși, se pare că cei doi nu mai formau deja de ceva timp un cuplu și asta pentru că lucrurile între ei nu mai păreau să meargă de mai multă vreme.

„Răzvan Simion a fost cel care s-a despărțit de Lidia Buble?! Și nu de ieri, de azi! Situația asta durează de câteva luni bune. Ea a încercat să mai ascundă, însă, era foarte tristă de fiecare dată, fiindcă el i-a zis că este mai bine să stea singură, ca și când…gata, aici se oprește povestea. Lidia a mai încercat să salveze ceva, dar nu s-a putut, conștientizează că nu se mai poate face nimic. Vor rămâne probabil doar ”parteneri de afaceri”! Atât”, au dezvăluit apropiații celor doi pentru WOWbiz.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe