Lidia Buble, prima zi de naștere fără Răzvan! Cadoul incredibil de scump pe care i l-a făcut prezentatorul anul trecut

Redacția IMPACT 09.06.2020, 16:05

Lidia Buble și Răzvan Simion s-au despărțit oficial. Informația a fost confirmată oficial, duminică seară de prezentatorul de la „Neața cu Răzvan și Dani”. Anul trecut, pe vremea aceasta, Lidia Buble își serba alături de Răzvan ziua de naștere.

Ce cadou a primit Lidia Buble anul trecut, de la Răzvan

Lidia Buble și-a serbat anul acesta prima zi de naștere fără fostul ei iubit Răzvan Simion. Nu a fost singură, e adevărat, ci cu câțiva prieteni care i-au făcut o surpriză vedetei și au venit cu un tort la ea acasă. Deși a fost o surpriză pe cinste, aniversarea aceasta nu se poate compara cu cea de anul trecut.

În iunie 2019, Lidia Buble era răsfățată cum se cuvine de ziua de naștere. Anul trecut a primit unul din cele mai frumoase, dacă nu chiar cel mai frumos cadou din viața ei. Răzvan Simion se întrecuse pe el la capitolul cadouri, mai ales că vorbim despre o achizție extrem de scumpă. Cu ocazia zilei de naștere a iubitei lui de atunci, prezentatorul i-a luat un Mustang de culoare roșie alături de o poșetă ce poartă semnătura celebrei case de modă Dior, cu numele ei inscripționat pe ea.

„Sunt încă în stare de șoc. Cel mai divin cadou! Mașina la care visez de o viață. Nu mai am cuvinte…te iubesc! Plââââââng!”, scria anul trecut Lidia Buble, pe pagina sa de Instagram.

Un an mai târziu, despărțirea avea să vină. Dar chiar și așa, Răzvan nu a uitat de ziua celei care i-a fost până de curând una din cele mai importante persoane din viața lui. În cadrul emisiunii matinale de la Antena 1, prezentatorul i-a urat „La mulți ani!”, alături de o altă urare de suflet „Fii cea mai bună versiune a ta”.

Totuși, Lidia Buble și Răzvan Simion au ales să meargă pe căi diferite, pentru că nu mai erau fericiți unul cu celălalt.

„Astăzi, Lidia nu mai e fericită lângă mine. Îi cer iertare pentru că la un moment dat am devenit insuficient. Și mă iert pe mine pentru că nu am avut ce să ofer când, poate, ar fi fost multe de oferit. De mâine vreau să o văd pe Lidia fericită, vreau să îi sclipească ochii din nou în razele soarelui, așa că îi redau libertatea. Plecăm amândoi într-o călătorie a regăsirii de sine. Dar separat. Suntem în continuare o echipă și construim proiecte muzicale. Și în rest, doi foști iubiți, actuali foarte buni prieteni”, a declarat Răzvan Simion, pentru Impact.ro. 

Urmăriți Impact.ro și pe