Lidia Buble, dezvăluiri despre boala de care suferă de ani de zile: „Am nopţi în care nu dorm deloc”

Redacția IMPACT 12.10.2019, 13:35
Lidia Buble, dezvăluiri despre boala de care suferă de ani de zile: „Am nopţi în care nu dorm deloc”

După ce a dezvăluit că în trecut s-a luptat cu depresia și i-a fost foarte greu să depășească momentele dificile, Lidia Buble a mărturisit că suferă de o boală ciudată, care nu o lasă să doarmă noaptea, motiv pentru care este foarte des obosită. Vedeta suferă de nictofobie, adică se teme de tot ce aude și tot ce mișcă în timpul nopții.

Lidia Buble suferă de nictofobie

Cântăreața a dezvăluit că adoarme foarte greu noaptea, din cauză că suferă de nictofobie, adică se teme de tot ce aude sau vede în jurul ei. Lidia Buble spune că nu poate să stea singură în timpul nopții de frică să nu i se întâmple ceva.

„Dacă am tablouri prin casă îmi amintesc că noaptea pleacă ăia din tablou (…). Am nopți în care nu închd niciun ochi. Adorm doar spre dimineață când se luminează afară, 2-3 ore. În unele seri e chinuitor. În momentul în care răman singură o iau razna rău de tot”, a declarat artista.

Recent, Lidia Buble a mărturisit că în trecut s-a luptat cu depresia și a avut mari probleme să depășească momentele dificile.

Am avut un soi de depresie la începutul carierei. Când am devenit persoană publică am aflat că am nasul mare. Eu până atunci n-am ştiut, că nimeni nu îmi spunea. Eu nu aveam nicio frustrare, dar nu exista emisiune la care să merg sau poză pe care să o postez unde să nu mi se spună de nas.

La un moment dat mi-a zis cineva şi pe stradă „Năsoaso, tu nu vezi cum arăţi? Ce urâtă eşti! Chiar nu-ţi permiţi să-ţi faci o operaţie?” Pur şi simplu nu mai puteam cu răutatea. Mă uitam în oglindă şi mă simţeam foarte prost. Mă întrebam dacă sunt chiar atât de urâtă. Eu sunt un om credincios şi îmi plac lucrurile naturale aşa că nici nu s-a pus problema să mă operez, a precizat Lidia.

Urmăriți Impact.ro și pe