Irina Rimes, jurata de la Vocea României, în turneu național: „Locul meu preferat este pe scenă”

Ioana Nechifor 02.10.2019, 18:22
Irina Rimes, jurata de la Vocea României, în turneu național: „Locul meu preferat este pe scenă”

Irina Rimes, una dintre cele mai iubite artiste autohtone și jurată a show-ului de la PRO TV, pregătește o mare surpriză pentru cei care îi urmăresc cariera. Artista este nerăbdătoare să plece în cel de-al doilea turneu, care va bifa mai multe orașe de la noi din țară. Mai multe informații despre programul concertelor pe care le va susține Irina Rimes în materialul următor!

Irina Rimes pleacă în turneu național

Pe 2 octombrie, de la ora 20.00, Irina Rimes are întâlnire cu fanii! Aceasta va susține primul ei concert online, iar la eveniment vor lua parte artiști de marcă, precum: Andra, Smiley, Horia Brenciu, Raluka, The Motans, Inna și mulți alții.

Irina Rimes o va avea alături pe Andra la concertul ei online. Invitați speciali la evenimentul artistei
Irina Rimes o va avea alături pe Andra la concertul ei online

Evenimentul va fi găzduit pe platforma online ProTv plus și pe toate canalele online Pro TV, cât și pe canalele online ale artistei.

După acest concert, Irina Rimes dă startul celui de-al doilea turneu din cariera sa. „Cosmos” reprezintă o poveste inspirată din trăirile, sentimentele și emoțiile artistei, exprimate atât prin intermediul pieselor, cât și prin poeziile din cartea albumului.

Irina Rimes, despre cea mai mare pasiune a sa

Muzica rămâne pentru Irina Rimes cea mai mare pasiune. Drept urmare, aceasta este nerăbdătoare să ajungă în fața fanilor.

„Locul meu preferat este pe scenă, starea mea preferată este atunci când primesc energie de la publicul care cântă cu mine. Albumul „Cosmos” merită turneul ăsta și uite-l că vine.

Aștept cu nerăbdare să cânt „Ce se întâmplă doctore?”, „Băiatul meu frumos” sau „Dorule”. Abia aștept să văd dacă albumul „Cosmos” și-a găsit locul în sufletul publicului meu sau încă nu. Abia aștept să mă văd cu ei și să le fac cunoștință cu încă un album scris din dragoste”, a declarat artista.

Irina Rimes pleacă în turneu național. În ce orașe va cânta artista
Irina Rimes pleacă în turneu național

Turneul de promovare a albumului – carte „Cosmos” va ajunge în orașele Galați (28 octombrie), Constanța (29 octombrie), Iași (19 noiembrie), Craiova (26 noiembrie). Pentru Timișoara, Brașov, Arad, Bacău – datele vor fi anunțate în curând.

Printre cele mai apreciate piese ale artistei se numără: „Ce s-a întâmplat cu noi” cu peste 46 de milioane de vizualizări pe YouTube, „Bolnavi amândoi” cu peste 34 milioane de vizualizări, „Poem” feat. The Motans cu peste 29 milioane de vizualizări.

Cele mai recente melodii lansate – „24:00”, „În palme”, „Ce se întâmplă, doctore?” – se remarcă prin grație, nonconformism, feminitate și o linie melodică ce rămâne în minte pe repeat.

Urmăriți Impact.ro și pe