Legătura specială dintre cele două artiste. Irina Rimes, dezvăluiri neașteptate despre fosta ei colegă de la Vocea României

Ioana Nechifor 11.10.2019, 12:16
Legătura specială dintre cele două artiste. Irina Rimes, dezvăluiri neașteptate despre fosta ei colegă de la Vocea României

Irina Rimes, actuală jurată la Vocea României, și Andra, fosta jurată a show-ului muzical, au o legătură specială. Nu mulți telespectatori știu că ele au ajuns să colaboreze împreună, înainte să ajungă colege la masa juriului a emisiunii de la PRO TV. Irina Rimes a scos la iveală un detaliu mai puțin cunoscut, care a surprins plăcut fanii.

Legătura neștiută dintre Irina Rimes și Andra

Irina Rimes, jurata Vocea României, a vorbit despre relația specială pe care o are cu Andra, fosta ei colegă de la emisiunea de la PRO TV. Cele două artiste s-au întâlnit, pe 2 octombrie, când Andra a fost unul dintre invitații specialii ai concertului online, Cosmos, pe care l-a susținut Irina.

Evenimentul a făcut-o pe jurata PRO TV să retrăiească clipe prețioase, aducându-și aminte cu drag de perioada când era unul dintre fanii Andrei și îi asculta muzica cu drag.

Irina Rimes, pe aceeași scenă cu Andra. Cele două artiste au ajuns să cânte împreună
Irina Rimes, pe aceeași scenă cu Andra

„Când eram în facultate îi cântam piesele la examenul de specialitate. Patru ani mai târziu am scris pentru ea și acum câteva seri am cântat aceste piese împreună pe scenă. Visele se împlinesc dacă vrei neapărat să se îndeplinească! Mulțumesc @andra”, a scris Irina Rimes pe contul său de instagram.

De ce a plecat Andra de la Vocea României

Vestea plecării cântăreței Andra de la Vocea României, emisiune difuzată vinerea de PRO TV, a luat prin surprindere pe toată lumea. Artista le-a explicat fanilor motivele care au determinat-o să ia această decizie.

Programul încărcat și proiectele pe care le are pe plan muzical au împins-o pe aceasta să ia o decizie radicală. „După un an în care am încercat să fac parte şi din juriul de la «Românii au talent», şi din grupul de antrenori de la „Vocea României“, să am şi două turnee simultan, plus videoclipuri şi colaborări muzicale, am ajuns într-un punct în care mi-am dat seama că trebuie să spun stop.

De ce a plecat Andra de la Vocea României. Artista le-a spus fanilor motivul pentru care a renunțat la emisiunea de la PRO TV
De ce a plecat Andra de la Vocea României

«Vocea României» este una dintre emisiunile preferate, o urmăresc încă de la primul sezon, dar a trebuit să renunţ la fotoliul meu roşu, ştiind că este cea mai bună decizie acum! De «Românii au talent» sunt mult mai ataşată după nouă sezoane încheiate. Aşa că o să rămân în continuare telespectatoare fidelă «Vocii României» şi le urez succes prietenilor şi colegilor mei care sunt acolo“, a fost mesajul cântăreței Andra, potrivit Libertatea.

Urmăriți Impact.ro și pe