Lidia Buble a rupt tăcerea! Ce le-a transmis fanilor, după zvonurile privind despărțirea de Răzvan Simion: “Mi-ați fost de mare ajutor în perioada asta”

Diana Radu 14.02.2020, 16:16
Lidia Buble a rupt tăcerea! Ce le-a transmis fanilor, după zvonurile privind despărțirea de Răzvan Simion: “Mi-ați fost de mare ajutor în perioada asta”

Lidia Buble, a reacționat după zvonurile apărute în presă, potrivit cărora ea și Răzvan Simion s-ar fi despărțit. Cântăreața a recunoscut că a trecut printr-o perioadă mai dificilă și le-a mulțumit fanilor printr-un story pe Instagram, pentru toată susținerea de care a beneficiat din partea lor.

Lidia Buble și Răzvan s-au despărțit? Cântăreața a spus adevărul

Artista a avut o primă reacție în contextul zvonurilor apărute în spațiul public, potrivit cărora ea și Răzvan Simion nu ar mai fi împreună. Lidia Buble a ținut să-i asigure pe fanii săi, care i-au trimis nenumărate mesaje în ultima perioadă că ea se simte foarte bine și asta e tot ce contează. Fanii vedetei sunt curioși să afle dacă relația sa cu Răzvan Simion a luat sfârșit, mai ales după ce în mediul online au apărut mai multe fotografii în care acesta este la munte alături de fosta sa soție.

”Am primit foarte multe mesaje, în care m-ați întrebat ce fac, dacă mă simt bine, să știți că sunt foarte bine și se vede asta. Mă bucur că vă pasă de mine, adică v-am simțit foarte aproape, mi-ați fost de mare ajutor în perioadă asta și vă mulțumesc!”, le-a transmis ea fanilor pe Instragram.

lidia buble, razvan simion, zvonuri, despartire
Lidia Buble și Răzvan s-au despărțit? Cântăreața a spus adevărul

De asemenea, Lidia Buble a mai făcut o postare pe Instagram care i-a indus în eroare pe cei care o urmăresc. Aceasta a postat o fotografie, alături de mesajul Am zis da! Și se face liniște”, în care pare că este vorba despre o cerere în căsătorie, însă, de fapt, artista face reclamă la o marcă de o marcă celebră de telefoane. Postarea vedetei a adunat peste 14.000 de like-uri și a stârnit mai multe comentarii, cum ar fi: ”Vaiiiiiiiiiii, m-am emoționat până și euuuuuuu, Lidia!”, ”Asta a vrut să pară, o cerere în căsătorie”, ”Felicitări!”.

lidia buble, postare, instagram
Ultima postare făcută de Lidia Buble pe pagina sa de Instagram

Lidia Buble formează un cuplu cu Răzvan Simion de cinci ani, fiind unul dintre cele populare vedete de televiziune din showbiz-ul autohton. Cu toate acestea, cei doi au ajuns în atenția presei înainte de Crăciun, care a scris în repetate rânduri că aceștia s-ar fi despărțit, drept dovadă fiind faptul că nu au petrecut sărbătorile împreună, dar și faptul că aparițiile lor împreună s-au împuținat semnificativ.

Urmăriți Impact.ro și pe