Lidia Buble a recunoscut de ce merge des la Madrid. Ce o leagă pe artistă de capitala Spaniei

Iancu Andreea 29.12.2021, 18:25

Este frumoasă, are un succes fenomenal și la doar 28 de ani Lidia Buble este un nume celebru în showbiz-ul autohton. Vedeta a trecut în ultimul an printr-o serie de schimbări. S-a despărțit de fostul său partener, matinalul de la Antena 1, Răzvan Simion, a avut o relație scurtă cu un actor cubanez faimos, Harlys Becerra, și a luat parte la competiția Asia Express alături de sora sa, Estera. Deși o mare parte din activitatea sa artistică se desfășoară în România, Lidia Buble a recunoscut care este motivul pentru care merge des la Madrid. Capitala Spaniei a devenit ca o a doua casă pentru vedetă. Orice femeie ar înțelege explicațiile artistei.

De ce Lidia Buble alege să meargă des la Madrid. Ce legătură are cântăreața cu orașul european

Pentru că o bună perioadă Lidia s-a bucurat de însorita Cuba, fanii artistei au intrat la bănuieli atunci când au descoperit că idolul lor alege adesea ca destinație capitala Spaniei. Deși unii credeau că Lidia Buble merge des la Madrid pentru o nouă legătură amoroasă, vedeta a recunoscut care este motivul acestor vizite frecvente.

Cu siguranță mulți admiratori au observat că artista a devenit tot mai pasionată de domeniul vestimentar în ultimii ani, îmbunătățindu-și stilul și având apariții tot mai spectaculoase de fiecare dată. Și cum Madrid este una dintre capitalele europene în care se stabilesc tendințele în modă, Lidia și stilista sa, Anda Crăpătureanu, nu puteau lipsi. Cumpărăturile precum și vizitarea unor locuri noi reprezintă pasiunile vedetei.

După cum bine știți, în ultimii ani, m-am axat foarte mult pe stilul vestimentar pe care-l abordez. Drept urmare, cercetând piața, alături de stilista mea, Anda Crăpătureanu, am concluzionat faptul că trebuie să ne facem un update direct de la sursă. Unul dintre locurile alese a fost și este Madridul, unde pot îmbina utilul cu plăcutul.

Pot să vizitez locuri noi și să fac shopping de calitate. Așa că, pentru mine, ca artist, acesta este un motiv ce primează în conduita mea vestimentară. Plus că nimic nu se compară cu un ceai bun, băut la o terasă, alături de o prietenă bună, a povestit Lidia Buble într-un interviu exclusiv pentru viva.ro.

De ce merge Lidia Buble atât de des la Madrid
Lidia este pasionată de modă

Artista a dezvăluit motivul pentru care nu s-ar muta în străinătate

Chiar dacă este mai mereu pe drumuri, vizitând locuri fabuloase din lume, Lidia Buble recunoaște că tot mai bine se simte în România. Vedeta este extrem de atașată de plaiurile mioritice, mai cu seamă că are alături o familie numeroasă și frumoasă. Acesta este și motivul pentru care artista nu ar putea să locuiască în altă parte decât în țara natală.

Nu pot spune că m-aș muta, pentru că nu pot sta la o distanță foarte mare de familie și cei dragi. Doar de călătorit pot spune că aș călători toată viața, dar nu și de mutat. Poate dacă ar fi vorba despre vreun contract internațional, unde să îmi pot aduce și familia. Însă dragostea pentru ai mei mă face să nu părăsesc țara mea frumoasă, a mai precizat Lidia, conform sursei citate.

Lidia a mărturisit că dorul de cei dragi este oricum mare, având în vedere că ea trăiește în București, iar părinții și mare parte din familie se află la Deva, orașul său de origine.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...