Lidia Buble a spus adevărul despre despărţirea de actorul Harlys Beccera. De ce şi-au spus adio, de fapt

Beatrice Dumitru 13.12.2021, 18:37
Lidia Buble a spus adevărul despre despărţirea de actorul Harlys Beccera. De ce şi-au spus adio, de fapt

Lidia Buble era în culmea fericirii când a început povestea de dragoste cu actorul cubanez Harlys Beccera, însă relația lor nu a durat prea mult timp. Cântăreața a dezvăluit motivele pentru care nu mai formează un cuplu cu acesta, după numai câteva luni de iubire. „Niciodată nu există un singur vinovat”,  a spus Lidia Buble.

De de s-a despărțit Lidia Buble de actorul Harlys Beccera

După o relație de cinci ani cu prezentatorul Răzvan Simion, cântăreața își găsise fericirea în brațele actorului cubanez Harlys Beccera, iar în luna octombrie Lidia Buble confirma relația. Actorul sosise în România pentru a sta cu iubita sa, după mai multe vacanțe petrecute împreună.

Dar povestea de dragoste dintre Lidia Buble și Harlys Beccera nu a durat prea mult pentru că cei doi au decis să-și spună adio. Cântăreața a dezvăluit motivele despărțirii, dând de înteles că și distanța a fost una dintre problemele care le-a afectat relația.

Lidia Buble a spus adevărul despre despărţirea de actorul Harlys Beccera. De ce şi-au spus adio, de fapt
Lidia Buble, despre motivekle despărțirii de Harlys Beccera.

„În momentul în care ceva nu funcționează eu sunt de părere că trebuie să punem stop. Niciodată nu există un singur vinovat, vina e de ambele părți. Distanța e o problemă, distanța într-o relație nu e cel mai bun lucru. Nu cred că asta contează, cine a pus punct, a fost o poveste frumoasă”, a mărturisit Lidia Buble într-o emisiune TV, potrivit Spynews.

Ce spune Lidia Buble despre fostul iubit

Lidia Buble a povestit că mai păstrează legătură cu Harlys Beccera și că se înțeleg foarte bine. Mai mult,  a spus că acesta este un om frumos, de la care a învățat multe lucruri. De asemenea, cântăreașța a mai afirmat că a rămas în relații bune cu foștii iubiți, așa cum se întâmplă în cazul lui Răzvan Simion.

„E un om cu care țin legătura, e un om frumos de la care am învățat foarte multe lucruri. Eu întotdeauna am rămas în bune relații cu foștii parteneri, suntem oameni, niciodată nu ne-am dat în cap sau nu ne-am mai salutat. Uite, cum este și cu Răzvan. Sunt un om foarte asumat care își asumă fiecare decizie”, a adăugat Lidia Buble.

Gabriela Cristea se poate considera o norocoasă
Urmăriți Impact.ro și pe
Beatrice Dumitru
Este redactor pe zona de Actualitate Impact.ro. Beatrice a absolvit Facultatea de Jurnalism și cursurile de prezentatori, redactori, reporteri și operatori tv în cadrul Academiei de Radio și...