Leo Messi, un alt moment viral. Cum a fost surprins jucătorul de la PSG după ce a fost scos de pe teren

Andrei Cezar 20.09.2021, 16:49

PSG a învins-o pe Olympique Lyon, scor 2-1, în etapa a șasea din campionatul Franței. Folosit titular de Mauricio Pochettino, Leo Messi nu a reușit să marcheze și a fost schimbat în a doua repriză cu Achraf Hakimi. După modificare, starul argentinian a refuzat să dea mâna cu antrenorul său arătându-și dezamăgirea față de decizia luată de acesta.

Cum a reacționat Lionel Messi în momentul când a fost schimbat de Mauricio Pochettino

Atacantul argenentinian a ajuns la trei meciuri fără gol înscris în tricoul celor de la PSG. Partida de le Parc de Princes a fost prima pentru Messi în fața propriilor suporteri. Prima șansă de gol a partidei i-a aparținut argentinianului, în minutul 17, după un triughi de pase senzațional între el, Mbappe și Nuno Mendes.

Replica oaspeților a venit un minut mai târziu. Shaqiri l-a testat pe Donnarumma cu un șut la colțul lung din interiorul careului. Următoarele ocazii importante i-au aparținut tot lui Lionel Messi. În minutul 32, argentinianul a scăpat singur cu portarul după o pasă cu călcâiul a lui Neymar, însă nu a reușit să trimită mingea în plasă. În mintul 37, Messi execută foarte bine o lovitură liberă de la 25 de metri, însă mingea lovește închietura barelor spre exasperarea fanilor veniți pe Parc de Princes.

Ocaziile s-au răzbunat în debutul părții secunde. În minutul 54, Ekambi l-a servit ideal pe Paqueta, care a deschis scorul cu un șut fără preluare. În minutul 66, Neymar a reușit să egaleze din penalty.

Lionel Messi a fost înlocuit ulterior, în minutul 76, cu Hakimi, iar după momentul schimbării starul argentinian a refuzat să dea mâna cu antrenorul Pochettino. Messi a mers pe banca de rezerve și a stat lângă colegul său din naționala Argentinei, Leando Paredes. Nici mijlocașului de 27 de ani nu i-a venit să creadă că Messi a fost schimbat, iar fotoreporterii prezenți la meci au surprins o imagine sugestivă cu cei doi argentinieni în prim-plan.

Reacția compatriotului său, Leandro Paredes,este sugestivă. La fel și fața contrariată a lui Rafinha, care se afla, de asemenea, pe bancă. “, scriu cei de la football.fr.

Leo Messi, un alt moment viral. Cum a fost surprins jucatorul de la PSG dupa ce a fost scos de pe teren
Leo Messi, un alt moment viral. Cum a fost surprins jucatorul de la PSG dupa ce a fost scos de pe teren

Mauricio Pochettino: ”Antrenorii sunt puși să ia decizii, fie că plac sau nu”

Victoria parizienilor a venit în cele din urmă, în minutul 90+3, când nou-intratul Icardi a trimis balonul în plasă cu o lovitură de cap. La finalul partidei, Mauricio Pochettino a oferit explicații privind schimbarea lui Leo Messi.

Cred că se știe că avem mulți jucători extraordinari, un lot de 35 de oameni. Trebuie să facem alegeri, în special legat de lotul pentru meci și de schimbări, având în minte ce e mai bine pentru echipă și pentru fiecare jucător. Uneori deciziile sunt pozitive, alteori nu, dar de-asta sunt puși antrenorii, să ia decizii. Le poate plăcea celorlalți sau nu.

Pe Messi doar l-am întrebat cum e, a zis că bine, nimic altceva. L-am scos ca să-l protejez de accidentări, avem meciuri importante în continuare și trebuie să avem grijă”, a explicat Pochettino.