Scene nemaivăzute după debutul lui Lionel Messi la PSG. Ce a făcut portarul adversarilor

Andrei Cezar, Diana Dumitrache 30.08.2021, 11:17

Lionel Messi a debutat la PSG în meciul de duminică seara, din deplasare, contra lui Remis. Starul argentinian a intrat pe teren în minutul 66 al partidei, imediat după ce Kylian Mbappe a marcat al doilea său gol. Messi nu a reușit să înscrie la debutul în tricoul parizienilor, însă toate privirile au fost ațintite asupra sa.

Lionel Messi a debutat la PSG. Portarul adversarilor, scenă inedită cu starul argentinian

Paris Saint Germain a învins-o aseară pe Remis, în deplasare, scor 2-0. Ambele goluri au fost marcate de Kylian Mbappe (min. 16, 63), iar meciul de pe Stade Auguste-Delaune II ar putea fi ultimul pentru starul francezilor pentru PSG. Mbappe ar putea ajunge zilele acestea la Madrid pentru a semna cu Real.

Chiar dacă Mbappe a fost jucătorul meciului, toți ochii au fost ațintiți către Lionel Messi, care a debutat în tricoul parizienilor, fiind introdus de Pochettino în minutul 66 al partidei în locul bunului său prieten Neymar. Messi nu a reușit să înscrie în cele aproape 30 de minute jucate pentru PSG, însă o statistică făcută de cei de la Sofa Score arată că atacantul argentinian a fost cel mai faultat jucător de pe teren.

La finalul meciului, jucătorii de la Remis au mers să dea mâna cu starul argentinian, iar porarul gazdelor a oferit momentul serii.

Imediat după fluierul de final, Predrag Rajkovic nu a ratat ocazia și i-a solicitat lui Messi să facă o poză cu unul dintre fiii săi.

Scene nemaivazute după debutul lui Lionel Messi la PSG. Ce a facut portarul adversarilor
Scene nemaivazute după debutul lui Lionel Messi la PSG. Ce a facut portarul adversarilor

Portarul lui Remis l-a rugat pe Messi să facă o poză cu fiul său

În timp ce Leo se îndrepta către vestiare, goalkeeperul lui Remis a mers către sextuplul câșigător al Balonului de Aur și l-a rugat să îl ia în brațe pe fiul său pentru a le face o poză.

Messi a acceptat bucuros propunerea, iar Rajkovic a imortalizat momentul cu telefonul mobil. Fotografia a fost postată ulterior pe rețelele de socializare și a devenit rapid virală. Atunci când micuțul băiețel al lui Predrag Rajkovic va crește, îi va mulțumi cu siguranță tatălui său pentru prețioasa amitire.

În meciul său dedebut pentru PSG, Leo Messi a avut 26 de atingeri, 20 de pase reușite, din 21 încercate și a pierdut mingea de două ori. În atac nu a contat prea mult, având zero șuturi și zero driblinguri, conform statisticilor oferite de cei de la Sofa Score.

După 4 etape, PSG are maximum de puncte în campionat, cu un golaveraj 12-5.

Urmăriți Impact.ro și pe