Mesajul emoționant prin care Pele își liniștește fanii. Fotbalistul legendar e internat în spital pentru că nu mai răspunde la tratament. „Sunt puternic!”

Andreea Bisinicu, Sorin Barbu 04.12.2022, 11:50

Momente cumplite pentru Pele. Legendarul sportiv, considerat de mulți cel mai mare fotbalist al tuturor timpurilor, a fost internat de urgență la spital, după ce organismul său nu ar mai fi răspuns la tratament. Fostul mare fotbalist brazilian a fost diagnosticat cu o boală cruntă în 2021, cancer la colon. Cum se simte, acum, Pele.

Pele, internat în stare gravă la spitalul din Sao Paolo

Update 4 decembrie, ora 11:39

Starea de sănătate a lui Pele se înrăutățește pe zi ce trece, însă legendarul fotbalist nu își pierde zâmbetul de pe buze, încercând să își liniștească fanii printr-un mesaj emoționant transmis, recent,  Starul sportului rege în vârstă de 82 de ani se luptă cu o boală necruțătoare, însă nu-și pierde încrederea în Dumnezeu.

„Prieteni, vreau să fiți toți calmi și pozitivi. Sunt puternic, cu multă speranță și îmi urmez tratamentul ca de obicei. Vreau să mulțumesc întregii echipe medicale și de asistente pentru toată îngrijirea de care am beneficiat.

Am multă credință în Dumnezeu și fiecare mesaj de dragoste pe care îl primesc de la voi din întreaga lume mă menține plin de energie. Și urmăresc și Brazilia la Cupa Mondială! Vă mulțumesc foarte mult pentru tot”, a scris Pele pe rețelele sociale.

Știre inițială

În 2021, marele Pele, 82 de ani, a primit cel mai cumplit diagnostic al vieții sale. Medicii au descoperit că fostul ministru al Sportului din Brazilia a fost depistat având cancer la colon. Deși a fost supus unor intervenții chirurgicale urgente, veștile sumbre au reapărut la începutul acestui an, când specialiștii i-au găsit metastaze în intestine, plămâni și ficat.

Starea de sănătate a lui Pele s-ar fi agravat, în ultima perioadă. Fosta legendă a fotbalului mondial a fost internat la spitalul Albert Einstein din Sao Paolo, acolo unde medicii au transmis un mesaj tulburător, acela că organismul fostului star al fotbalului internațional nu mai răspunde la chimioterapie.

Edson Arantes do Nascimento, cunoscut sub porecla de Pele, ar fi trecut pe îngrijire paliativă, un tratament ce ameliorează durerile unei boli dificile, fără să vindece, însă, ceva.

Fostul mare fotbalist primește îngrijiri, astfel încât durerea sconfortabil, astfel încât durerea să îi fie ameliorată, dar și problemele de respirație pe care le are. Unitatea medicală în care este spitalizat Pele a fost diagnosticat cu o infecție respiratorie.

Ce mesaj emoționant a apărut pe contul lui Pele de Instagram

Vineri, 2 decembrie, pe pagina oficială de Instagram a marelui Pele a apărut un mesaj care anunța că fostul mare fotbalist a fost internat la spitalul din Sao Paolo pentru un control de rutină, mulțumindu-le fanilor pentru susținerea arătată și miile de mesaje primite în ultima perioadă.

De asemenea, legenda fotbalului brazilian a ținut să le mulțumească celor din Qatar pentru gestul incredibil de a proiecta fotografia lui alături de un mesaj de „Însănătoșire grabnică!” pe cele mai importante clădiri din orașul Doha, în cadrul desfășurării Campionatului Mondial de Fotbal 2022.

Prieteni, sunt la spital și fac vizita lunară. Este întotdeauna plăcut să primești mesaje pozitive ca acesta. Mulțumesc Qatarului pentru acest tribut și tuturor celor care îmi transmit vibrații bune!”, a fost mesajul scris pe contul de Instagram al celebrului sportiv în vârstă de 82 de ani.

Urmăriți Impact.ro și pe