Cine va câștiga Campionatul Mondial 2022. Previziunile unui „călător în timp”, la Euro i-a ieșit

Stan Filon 30.11.2022, 23:46
Cine va câștiga Campionatul Mondial 2022. Previziunile unui „călător în timp”, la Euro i-a ieșit

Un internaut a spus cineva va câștiga Campionatul Mondial de Fotbal din Qatar, iar oamenii au rămas muți de uimire, mai ales că bărbatul spune că este un călător în timp și chiar a prevăzut acum doi ani cine va câștiga Euro 2020 și chiar a avut dreptate.

Cine va câștiga Campionatul Mondial 2022

Un nou clip s-a viralizat pe rețeaua socială Tik Tok. De data aceasta, clipul aparține utilizatorului @worldcuptimetraveller, care chiar susține că poate călători în timp. Astfel, el a spus că a călătorit în viitorul apropiat și a văzut cine va câștiga Campionatul Mondial din Qatar!

Utilizatorii l-au ascultat cu mare atenție, mai ales că în urmă cu doi a spus că a văzut în călătoriile sale cine va câștiga Euro 2020. Atunci @worldcuptimetraveller a spus că Anglia va pierde în fața Italiei în finala Euro 2020, lucru care chiar s-a întâmplat.

Cine va castiga Campionatul Mondial 2022
Cine va castiga Campionatul Mondial 2022

Călătorul în timp ar fi asistat la finala Campionatului Mondial din Qatar

Ei bine, la ultima „călătorie”, se pare că utilizatorul de Tik Tok ar fi asistat la finala Camionatului Mondial de Fotbal din Qatar. Graficul scorului este exact același cu cele pe care le-am văzut în transmisiunile în direct de până acum în cadrul turneului, călătorul în timp susținând că Richarlison și Marquinhos au fost marcatorii pentru echipa lui Tite, iar Antoine Griezmann a fost marcatorul pentru Franța, conform publicația „Sport Bible“.

Așadar, @worldcuptimetraveller spune că Brazilia va câștiga finala Campionatului Mondial de Fotbal din Qatar și va pleca acasă cu cel de-al 6-lea titlu, după ce va învinge reprezentativa Franței cu scorul de 2-1.

„Brazilia tocmai a învins Franța în finala Cupei Mondiale din 2022. Sunt un călător în timp. Vă ajut ca anul trecut”, a spus celebrul tik-tok-er. Fanii au reacționat rapid la filmarea distribuită pe rețelele sociale. „De ce pare atât de… real”, a spus unul dintre ei. Un altul a spus…„Imaginează-ți dacă reușește din nou”.

Chiar dacă a „călătorit” în timp, internautul se pare că nu a putut filma finala Campionatului Mondial din Qatar, așa că și-a ilustrat videoclipul cu imagini de la primul meci al Braziliei disputat în Qatar.

Cum se împart banii în cuplul lor?
Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...