Ce salarii au Andra și Cătălin Măruță la PRO TV. Cei doi câștigă bani frumoși și din afacerile personale

Alexandra Chivu 06.10.2019, 13:32
Ce salarii au Andra și Cătălin Măruță la PRO TV. Cei doi câștigă bani frumoși și din afacerile personale

Andra și Măruță formează un cuplu din anul 2005. După atâta vreme în fața reflectoarelor, banii pe care îi primesc pentru activitățile pe care le prestează sunt pe măsură. Ce salarii au cei doi?

Ce salarii au Andra și Cătălin Măruță la PRO TV

Andra și Cătălin Măruță formează un cuplu parcă de o eternitate. Cei doi au o familie frumoasă și doi copii superbi. Făcând parte din lumea reflectoarelor deja de mulți ani, fanii au aflat cum arată o zi din viața lor, cine este capul familiei, însă nu și cum stau cu banii. Surse, aflate sub protecția anonimatului, citate de cancan.ro, au dezvăluit că prezentatorul Cătălin Măruță ar câștiga 15.000 de euro pentru emisiunea de zi pe care o moderează la PRO TV.

Ce salarii au Andra și Cătălin Măruță la PRO TV. Cei doi câștigă bani frumoși și din afacerile personale
Andra Cătălin, David și Eva Măruță

Cu toate acestea, există și zvonuri care aduc în prim-plan diminuarea salariului său, dat fiind că ”La Măruță” a fost mutată din prime time. Mai precis, șefii ar cere acum revigorarea emisiunii, altminteri scoaterea ei din grilă.  Însă, Măruță își poate rotunji rapid veniturile, căci, pe lângă leafă, moderatorul mai prezintă și câteva evenimente private. Potrivit libertatea.ro, din astfel de evenimente ar câștiga aproximativ 2.000 de euro.

Cine e liderul familiei, din punct de vedere financiar?

Dacă prezentatorul de televiziune ar câștiga suma de 17.000 de euro pe lună, veniturile soției la cât ar ajunge? Potrivit surselor citate de site-ul tabloid, artista ar câștiga aproximativ 8.000 – 10.000 de euro pe lună ca jurat la emisiunea ”Românii au talent”. Pentru serviciile de jurat de la ”Vocea României Junior”, vedeta ar fi câștigat o sumă asemănătoare. Mai mult, la venituri se adaugă, desigur, și concertele pe care le are în țară și străinătate. Tarifele ajung la 6.000 de euro. La toate se adaugă și diferitele colaborări cu branduri ori reclame pe care îndrăgita solista le face.

Urmăriți Impact.ro și pe