Legătura secretă dintre Nuţu Cămătaru şi Monica Gabor. Nimeni nu a ştiut asta până acum: „Am ținut-o câteva zile, era varză”

Ioana Bucur 08.12.2021, 10:50
Legătura secretă dintre Nuţu Cămătaru şi Monica Gabor. Nimeni nu a ştiut asta până acum: „Am ținut-o câteva zile, era varză”

Temutul interlop a intrat acum într-o altă lume, odată cu lansarea deja celebrei cărti „Dresor de lei și de fraieri”, scrisă de nimeni altul decât fostul crai de Dorobanți, Codin Maticiuc. Cum era de așteptat, o parte importantă a istorisirilor este dedicată femeilor celebre care au trecut prin viața acestuia, printre ele numărându-se nume celebre. Una dintre cele mai surprinzătoare dezvăluire este legătura secretă dintre Nuțu Cămătaru și Monica Gabor. Ce spune despre fosta doamnă Columbeanu?

Nuțu Cămătaru și Monica Gabor, o legătură secretă

De la lansare, cartea scrisă de Codin Maticiuc despre Nuțu Cămătaru face furori. „Dresor de lei și de fraieri” scoate la lumină detalii incredibile despre viața interlopului, iar curiozitatea multora a fost stârnită de dezvăluirile despre femeile care i-au trecut…prin viață. Cu toate că autorul volumului a ales să nu dea niciun nume, indiciile inserate printe rânduri ne dau de înțeles cine sunt vedetele care au avut legături secrete cu Nuțu.

„Am cenzurat despre femei… Nu am vrut să atragem antipatie, altele s-au căsătorit, au copii, sunt măritate la casa lor, e mai frumos așa…”, explica Nuțu Cămătaru la lansarea cărții „Dresor de lei și de fraieri”, iar Codin Maticiuc aducea lămuriri suplimentare: „Erau multe celebre… Dacă presa se aștepta să vadă nume, trebuia să se știe că eu, care am mai scris o carte în care apăreau întâmplări, nu dau niciun nume”.

Codin Maticiuc a povestește un episod în care Claudia, soția lui Nuțu Cămătaru, într-un acces de gelozie, îl provoacă pe interlop să vorbească despre femeile din viața lui, subiect pe care, susține autorul, acesta ar fi încercat să îl ocolească.

„De ce nu-i spui și de javrele alea pe care le-ai iubit mai mult ca pe mine”, îl chestionează Claudia pe Nuțu Cămătaru care, susține Codin Maticiuc, i-a dat o replică cât se poate de… discretă: ”Dă-le dr$% de mizerii, majoritatea sunt măritate și cu copii acum, Le facem rău… Le bat bărbații când citesc cartea”.

Legătura secretă dintre Nuţu Cămătaru şi Monica Gabor
Codin Maticiuc a scris o carte despre Nutu Camataru

„Când a venit cu ea la București, mi-a adus-o mie întâi”

Însă cei care au citit cartea nu au niciun dubiu că printre femeile celebre despre care s-a scris în paginile „Dresor de lei și de fraieri” este Monica Gabor, fosta soție a lui Irinel Columbeanu.

„Mi-a adus-o Dinu Damaschin. (…) Era un lansator de rachete cunoscut și avusese grijă de asta. Când a venit cu ea la București, mi-a adus-o mie întâi. Ca să ne ocupăm amândoi de ea… Dar eu fix asta nu făceam. Am ținut-o câteva zile, era varză. I-am și cumpărat câte ceva și i-am dat-o înapoi”, povestește Nuțu Cămătaru.

Interlopul își amintește și despre un scandal ce ar fi avut loc acum aproape 18 ani. În incidentul despre care a vorbit și Dinu Damaschin a fost implicată Monica Gabor care, aflată sub „protecția” lui, fusese agresată la un hotel la care era cazată.

„M-a sunat (Dinu Damaschin, n. red.) iar peste ceva timp că fata a intrat în ceva belele cu niște clienți pe la Hotel Bulevard. M-am dus personal să o scot de acolo și i-am urecheat pe ăia puțin”, a povestit Nuțu Cămătaru, referirea la „aventura” Monicăi Gabor fiind mai mult decât străvezie, povestea pățaniei acesteia fiind publicată, acum 15 ani, de presa tabloidă.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...