EXCLUSIV

Codin Maticiuc, decizie neaşteptată după lansarea cărţii cu Nuțu Cămătaru: „Plec în State” EXCLUSIV

Alexandru Catalan 03.12.2021, 18:12
Codin Maticiuc, decizie neaşteptată după lansarea cărţii cu Nuțu Cămătaru: „Plec în State” EXCLUSIV

Pelicula de succes ”Miami Bici”, lansată în februarie 2020, va avea o continuare. La jumătatea lunii decembrie Codin Maticiuc a decis să plece peste Ocean, unde va rămâne zece zile, pentru a pregăti filmările ce vor avea loc cel mai probabil la primăvară.

Codin Maticiuc pleacă în Statele Unite

Cuvântul e mereu cuvânt la Codin Maticiuc. La 41 de ani, cel cunoscut ani la rând mai degrabă pentru prezența sa constantă în presa mondenă, dar și pentru cuceririle amoroase, s-a reinventat. A devenit nu doar un prolific actor și producător de filme, dar și un om de afaceri care știe cu mare succes cum să sprijine acțiuni de caritate dintre cele mai îndrăznețe. Anunțul său din această vară potrivit căruia pelicula de succes ”Miami Bici”, lansată în februarie 2020, va avea o continuare, capătă un contur tot mai apăsat. Și asta fiindcă, la jumătatea lunii decembrie, Codin Maticiuc a decis să plece în Statele Unite, pentru a pregăti filmările care vor avea loc, cel mai probabil, la primăvară.

Aceiași actori și-n partea a doua

Cel mai probabil regia va fi semnată tot de Jesus del Cerro, un amic apropiat al lui Codin, iar capetele de afiș ale distribuției le vor ține tot eroii din prima parte, adică Codin Maticiuc, Matei Dima, Letiția Vlădescu. Însă Codin Maticiuc nu exclude deloc surprize de ultim moment, un rol important urmând să-l aibă și desfășurarea la zi a evenimentelor.

Codin Maticiuc, decizie neaşteptată după lansarea cărţii cu Nuțu Cămătaru: „Plec în State” EXCLUSIV
Codin Maticiuc și Matei Dima își vor continua aventurile speciale pe tărâm american.

”Plec în State fiindcă trebuie să facem continuare la film, așa cum am anunțat. Acum voi sta doar vreo zece zile, fiindcă finalul anului vreau să mă prindă acasă, în România, acolo unde doresc să-mi petrec liniștit sărbătorile. Însă, în primele săptămâni ale anului, vom pregăti cu multă atenție urmarea. Am atins un nivel al așteptărilor și nu trebuie să dezamăgim pe nimeni. Vor exista și surprize, sunt sigur, însă, chiar dacă le-aș ști nu vi le-aș spune, fie și pentru că e prea devreme să fac marile anunțuri”, a declarat Codin Maticiuc pentru impact.ro.

Filmări tot la Miami

Cel mai probabil filmările vor avea loc tot în Miami, oraș care le-a devenit foarte drag atât lui Codin Maticiuc, cât și restului echipei de filmare.

Cred că Miami, orașul în sine, a fost un actor foarte important în realizarea primei părți, așa că luăm în calcul să-l păstrăm și în continuarea pentru partea a doua, care cel mai probabil o vom turna la primăvară. Asta dacă nu cumva pandemia asta nebună se va revolta o dată în plus la adresa noastră, a tuturora, și atunci vom fi nevoiți să mai amânăm proiectul nostru!”, a conchis Codin Maticiuc.

Urmăriți Impact.ro și pe