Legătura neştiută până acum dintre Volodimir Zelenski şi gemenele de la Indiggo. Abia acum a ieşit la iveală

Ioana Bucur 21.03.2022, 20:58

Compozitoare, cântărețe, actrițe, dansatoare – așa se prezintă, pe platformele de social media, Gabriela și Mihaela Modorcea. Cele două sunt cunoscute la noi în țară pentru aparițiile la diferite emisiuni TV, însă puțini ar bănui care este legătura neştiută până acum dintre Volodimir Zelenski şi gemenele de la Indiggo. Ce s-a aflat despre liderul de la Kiev și cele două surori din România.

Legătura neştiută până acum dintre Volodimir Zelenski şi gemenele de la Indiggo

Astăzi, numele lui Volodimir Zelenski este cunoscut în întreaga Europa, el fiind omul care reușește, de 26 de zile, să își încurajeze și mobilizeze poporul în fața invaziei armatei Rusiei și este considerat un lider exemplu. Cu toate astea, nu are în spate o experiență politică vastă.

Înainte de a fi președintele Ucrainei, Zelenski era unul dintre cei mai cunoscuți actori din țara vecină.

Gabriela și Mihaela Modorcea sau „gemenele de la Indiggo”, vor împlini anul acesta 37 de ani. Ele au devenit cunoscute la noi în țară la începutul anilor ’00, iar piesa „Hip Hop Jam” le-a adus celebritatea și pe plan internațional. În 2007, ele plecau definitiv din România și se mutau tocmai în Chicago, în Statele Unite ale Americii împreună cu tatăl lor. De atunci, și-au schimbat nu doar numele de scenă, au devenit „Indiggo Twins”, dar și stilul muzical, lansând un album de muzică religioasă.

Legatura nestiuta pana acum dintre Volodimir Zelenski si gemenele de la Indiggo. Abia acum a iesit la iveala
Gabriela și Mihaela Modorcea

Cum s-au întâlnit cei trei

Dar ce legătura poate exista între Volodimir Zelenski şi gemenele de la Indiggo? Drumurile li s-au intersectat odată cu apariția unui proiect cinematografic, filmul „Lyubov v bolshom gorode”, tradus pentru piața din SUA „No Love in the City”, care a apărut în martie 2009, după un scenariu conceput chiar de Zelenski. El joacă rolul lui Igor, un rus care duce o viață tumultoasă la New York, alături de alți doi amici.

„Trei expatriați ruși iubesc viața și seduc femeile din New York până când se întâlnesc cu Sfântul Valentin, care este deghizat. Acesta îi blesteamă să rămână impotenți până când învață ce este dragostea adevărată. Fără dragoste, fără sex”, se scrie în prezentarea filmului, de pe site-ul imdb.com.

Igor se întâlnește în New York cu mai multe personaje feminine, printre care și gemenele „Blyzniaska 1” și „Blyzniaska 2”, ale căror roluri sunt jucate de româncele Gabriela și Mihaela Modorcea.

„Gemenele Indiggo” ar fi primit oferta de apărea în film de la unul dintre producători și au apărut pe afiș alături de actori ucraineni, ruși și finlandezi. În „No Love in the City” se vorbește în rusă și engleză, iar filmările au avut loc la New York.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...