Ce se va întâmpla cu Volodimir Zelenski în războiul cu Vladimir Putin. Baba Vanga, previziune despre preşedintele Ucrainei

Badea Violeta 17.03.2022, 12:16
Ce se va întâmpla cu Volodimir Zelenski în războiul cu Vladimir Putin. Baba Vanga, previziune despre preşedintele Ucrainei

Baba Vanga sau „Nostradamus al Balcanilor”, așa cum mai este cunoscută, a șocat lumea întreagă cu previziunile sale. De-a lungul timpului, aceasta a prezis foarte multe evenimente care au avut loc cu mult după ce aceasta a murit. Se pare că ea a prefațat și războiul dintre Rusia și Ucraina. Descoperă ce previziuni a făcut despre Volodimir Zelenski. Nimeni nu s-ar fi așteptat la asta!

Ce a spus Baba Vanga despre președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski

Jurnaliștii ruși susțin că ar fi găsit mărturisiri ale Babei Vanga despre războiul din Ucraina. Femeia de origini bulgărești ar fi prezis că în anul 2022 Rusia va trece printr-un conflict militar.

De asemenea, ea ar fi fost convinsă că țara condusă de Vladimir Putin va deveni noua putere mondială. Mai mult, aceasta prezicea că liderul de la Kremlin va fi „domnul lumii” și că nimeni nu poate să oprească Rusia.

„Toți se vor topi precum gheața, dar numai unul rămâne neatins – Glorie lui Vladimir, Glorie Rusiei. Nimeni nu poate opri Rusia. Toți vor fi îndepărtați de ea, nimeni nu va fi păstrat. Mai mult, o să devină domnul lumii”, ar fi prezis Baba Vanga.

Cu toate astea, Baba Vanga ar fi prezis că un om va salva Ucraina de la dezastru. Acela ar putea fi al 8-lea președinte ucrainean. Volodimir Zelenski este abia al 7-lea președinte al acestei țări de după ruperea din URSS.

„În arhivele ei s-a descoperit data la care se va termina războiul. Doar al 8-lea președinte ucrainean își va putea salva țara de la dezastru”, ar fi spus Baba Vanga, cea care a murit în urmă cu 25 de ani, scriu jurnaliștii agenției ruse de stat RIA Novosti.

Baba Vanga
Baba Vanga

Când se va termina războiul dintre Rusia și Ucraina, potrivit previziunilor făcute de Baba Vanga

În ceea ce privește finalul războiul dintre Rusia și Ucraina, celebra clarvăzătoare nu a oferit o dată exactă, însă a prezis că situația se va stabiliza abia în anul 2027.

Amintim că printre previziunile Babei Vanga pentru anul acesta se numără și cea potrivit căreia, omenirea se va confrunta în 2022 cu o nouă pandemie, foamete și cu război.

De asemenea, aceasta a spus că, anul acesta, încălzirea globală va topi gheața, lucru care va duce la apriția unui virus extrem de periculos. Potrivit clarvăzătoarei,epidemia va apărea pentru prima oară în Siberia.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...