Legătura neștiută între Nicușor Dan și Elena Udrea. Dezvăluirea făcută după alegeri

Ana Anitoiu 28.09.2020, 14:15
Legătura neștiută între Nicușor Dan și Elena Udrea. Dezvăluirea făcută după alegeri

Între Elena Udrea și Nicușor Dan, care a câștigat funcția de primar general al Capitalei, există o legătură neștiută. Dezvăluirea a fost făcută după alegerile locale 2020.

Ce legătura neștiută există între Nicușor Dan și Elena Udrea

După primele rezultate de la alegerile locale 2020, Elena Udrea a dezvăluit ce legătură neștiută există între ea și Nicușor Dan.

Ea a spus că, din punctul ei de vedere, Nicușor Dan nu va putea fi un primar general al Capitalei mai rău decât a fost Gabriela Firea.

”Sunt de părere că Nicușor Dan nu poate fi un primar cu mult mai rău decât Gabi Firea, deci nu prevăd o catastrofă prin venirea lui la Primărie. Dar nici nu va rupe gura târgului că primar. Am lucrat cu el când am fost ministru, așa că mă bazez pe ceva ce am constatat direct”, a scris Elena Udrea, pe internet.

În plus, Elena Udrea le-a urat succes celor care au câștigat, deși ea a votat pentru Traian Băsescu și PMP.

”Vom vedea peste 4 ani dacă au meritat această speranță și entuziasm cu care au fost aleși, sau doar istoria se repetă și electoratul pur și simplu are nevoie să fie hrănit periodic cu ideea de schimbare.

P.S. Cum e aia că Orban anunță cea mai mare victorie a PNL??? A lui poate, cu alegerea de a-l susține pe Nicușor Dan. Dar nu a PNL-ului, care cu 18-19%, este perdant în aceste alegeri”, a mai scris Elena Udrea.

Legătura neștiută între Nicușor Dan și Elena Udrea. Dezvăluirea făcută după alegeri

Ce părere are Elena Udrea despre succesul USR, la alegerile locale 2020

Elena Udrea și-a exprimat și părerea despre motivul pentru care USR a avut succes, la alegerile locale 2020.

”Deci s-a votat cu entuziasm «noul». Cam cu același entuziasm cu care se vota PD în 2004…  pentru cei care nu știu că și atunci venea «o nouă clasă politică» care  «alunga PSD-ul» cum zic acum cei de la USR și Plus.

Și eu zic că cei care au venit atunci au făcut chiar lucruri bune pentru București și România, dar să știți că și ei sunt cei pe care votul de azi a vrut să îi înlocuiască în politică. Deci  «noul» de atunci a devenit «vechiul» de azi”, a scris ea.

Elena Udrea a ”prezis” că se va întâmpla la fel și cu USR Plus, dar nu peste 16 ani, ci peste doar patru ani.

”Tot acest entuziasm se va transformă într-o mare dezamăgire. Cei care au votat cu valul azi au uitat că a existat Guvernul Cioloș, care s-a dovedit printre cele mai incapabile guvernări, au ignorat toate dovezile care au arătat că reprezentații USR Plus sunt la fel ca toți ceilalți politicieni, prinși în afaceri cu statul, implicați în lobby-uri pentru interlopi locali sau multinaționale, dedați la nepotisme sau pur și simplu nepregătiți pentru funcțiile pe care le ocupă…

Din argumentul că usr-iștii sunt «schimbarea în bine», votanții lor au trecut la acela că USR și Plus «sunt schimbarea», ceea ce mi se pare mai realist și mai onest. Schimbare să fie, chiar dacă nu neapărat în bine”, a mai scris Elena Udrea.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...