Alegeri locale 2020. Elena Udrea, mesaj tranșant! „M-am săturat de tâmpenia asta!”. A dezvăluit cui i-a dat, azi, votul ei

Diana Dumitrache 27.09.2020, 14:53
Alegeri locale 2020. Elena Udrea, mesaj tranșant! „M-am săturat de tâmpenia asta!”. A dezvăluit cui i-a dat, azi, votul ei

Elena Udrea a dezvăluit cui i-a dat votul în cadrul alegerilor locale 2020. Fostul ministru al Dezvoltării a răbufnit şi a spus tot!

Alegeri locale 2020. Pe cine a votat Elena Udrea

Fost candidat PMP la alegerile prezidenţiale din 2014 şi fost ministru al Dezvoltării, Elena Udrea a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj prin care îşi anunţa fanii că a votat cu cel mai bun candidat, astăzi, la alegerile locale 2020. Aceasta şi-a motivat şi alegerea, susţinând că “noul nu înseamnă neapărat ceva bun”.

“Am votat, gata! Ce noroc să pot vota încă o dată, a câta oară în 20 de ani?!, cu cel mai bun! Şi ce şansă pentru Bucureşti şi pentru România!

P.S. Am dat votul “pe vechi”. M-am săturat de tâmpenia asta, de 30 de ani încoace, să votăm “noul”. Nou nu înseamnă neapărat şi mai bun. Dimpotrivă, s-a tot dovedit că ce-i nou e din ce în ce mai prost şi mai corupt”, a scris Udrea.

Alegeri locale 2020. Udrea: “În campanie, minţi pentru voturi”

În urmă cu cinci ani, într-un interviu, aceasta susţinea că România va continua să fie furată de cei care vin la putere şi ca politicienii nu fac altceva decât să mintă în campaniile electorale.

Alegeri locale 2020. Elena Udrea a răbufnit!
Alegeri locale 2020. Elena Udrea a răbufnit! „M-am săturat de tâmpenia asta!”. A dezvăluit cui i-a dat, azi, votul ei

“Se fură! Cu sutele de milioane de euro! În campanie minți ca să te voteze. Știți ce se schimbă? Buzunarul în care curge robinetul!”, spunea Elena Udrea.

Fostul ministru Elena Udrea a fost, de curând, la Curtea de Apel Bucureşti, unde se judecă dosarul referitor la finanţarea campaniei electorale prezidenţiale din 2009, în care mai sunt vizaţi Ioana Băsescu şi Dan Andronic. Aceasta este acuzată de instigare la luare de mită şi spălare a banilor.

Alegeri locale 2020. Prezenţa la vot, ora 14:40

Conform datelor oferite de prezenta.roaep.ro, la ora 14.40, numărul total de votanţi era de 4.813.769, ceea ce înseamnă că 26,31 % dintre români au mers la vot. În ceea ce priveşte numărul de persoane din mediul urban au mers la secţiile de votare  2.217.356 de cetăţeni, în timp ce din mediul rural,  2.596.413 au votat până la această oră.

Judeţul cu cei mai mulţi votanţi este Olt, cu 33,96%, în timp ce Bucureştiul se situează pe ultimul loc cu doar 20,39%.

Urmăriți Impact.ro și pe
Diana Dumitrache
Sunt absolventă a Colegiului Naţional Roman-Vodă, Filologie, din Roman, precum şi a Facultăţii de Litere din cadrul Universităţii din Bucureşti, secţia Limba şi Literatura Română –...