Legătura neștiută dintre Rona Hartner și Ruby. „M-am dus la ea la liceu”

Andra Daoud 19.09.2022, 14:30
Legătura neștiută dintre Rona Hartner și Ruby. „M-am dus la ea la liceu”

Pe Rona Hartney și pe Ruby nu le leagă doar pasiunea pentru muzică, ci mai mult de atât. Puțini știu că Rona a fost un adevărat mentor pentru Ruby și a cunoscut-o cu mult timp înainte ca aceasta să se lanseze în muzică. Ce sfat i-a dat Rona colegei de breaslă, pe vremea când aceasta era încă în liceu.

Ce legătură există între Rona Hartner și Ruby

Artiștii români au puterea de a se inspira unii pe alții, iar influența celor cu experiență asupra celor mai tineri este incontestabilă. Este și cazul lui Ruby, care a avut-o drept mentor pe Rona Hartner. Se întâmpla în perioada în care Ruby încă era elevă, iar Rona era deja o artistă cunoscută. Aceasta din urmă a făcut o vizită la liceul lui Ruby și i-a dat sfaturi despre cum să reușească în carieră. Rona a dezvăluit momentul recent, la un eveniment organizat chiar de Ruby, cu ocazia lansării unei noi melodii.

„Pe Ruby o știu de la 16 ani. Eu am fost mentorul ei, la 16 ani, când m-am dus la ea la liceu. Eu eram deja în Gadjo Dilo, aveam 25-26 ani. Atunci a venit așa o fetiță dintr-o clasă de engleză și m-a întrebat ce trebuie să facă pentru a reuși în meseria asta. I-am zis doar că trebuie să muncească foarte bine. Peste ani mi-a spus că a făcut exact ce i-am spus eu atunci. Într-adevăr ea muncește și „rupe”, creează piese după piese. Mi-ar plăcea mult să cânt cu ea. Ar fi genial”, a povestit Rona Hartner, pentru Ego.ro.

Rona Hartner, pasionată de modă

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Rona este un artist complet, care îmbină actoria și muzica. Ce nu știe multă lume însă este că Rona are o pasiune și pentru modă și chiar își creează singură unele ținute. Chiar rochia pe care a purtat-o la evenimentul de lansare a piesei lui Ruby a fost făcută de Rona, pentru un film, în urmă cu mulți ani.

„Ruby mi-a cerut să o facem lată, în seara asta să fie look darkish, așa că mai Rumburac decât atât nu am putut să mă fac. Am jucat jocul. Am toată considerația și tot respectul pentru Ruby și nu putea ea să-mi ceară dress code negru tenebros și eu să încep să vin cu rochiță cu flori. Eu nu sunt cu negrul, tocmai de aceea în seara asta am o geantă cu Sfânta Inimă a lui Iisus pe care am făcut-o expres ca să se vadă că nu sunt chiar așa ‘întunecată’.

Această rochie am avut-o într-un film. Deci este rochia mea dintr-un film și este și creată de mine. Îmi vine bine și chiar am făcut-o în 2009. Țin minte exact pentru ce film a fost: ‘Les ailes brulees’ (n.r Aripile arse). Este un film pe care l-am făcut cu o regizoare, Mathilde Laconche, și eram îmbrăcată cu acest costum.”, a mai povetit Rona.

 

Urmăriți Impact.ro și pe