VIDEO EXCLUSIV

Motivul pentru care Rona Hartner nu își lasă fiica să apară în online, deși își dorește să devină artist ca părinții ei. „Nu știu dacă s-ar împăca mai târziu cu asta”. VIDEO EXCLUSIV

Andreea Archip 05.09.2022, 18:12
Motivul pentru care Rona Hartner nu își lasă fiica să apară în online, deși își dorește să devină artist ca părinții ei. „Nu știu dacă s-ar împăca mai târziu cu asta”. VIDEO EXCLUSIV

După pandemie, o boală cu care s-a luptat și pe care a învins-o, dar și al doilea mariaj încheiat cu un divorț, Rona Hartner pare mai puternică ca niciodată. Celebra artistă se simte bine, râde cu poftă și e nerăbdătoare să își materializeze proiectele. A început filmările la “Te cunosc de undeva”, unde este concurentă, are concerte aici, dar și în Franța și va merge în Tunisia pentru a face un film. În interviul exclusiv acordat pentru Impact.ro, Rona Hartner ne-a povestit și despre fata ei, Rita, o adolescentă care e atrasă de muzică și care deja le calcă pe urme părinților săi.

„Știu ce înseamnă să fii sănătos acum!”

  • Rona, ești într-o formă de invidiat!

Vin de la emisiunea “Te cunosc de undeva”, așa că sunt obligatoriu într-o formă maximă, trebuie să mă ocup de mine. Mă duc la beauty salonuri să fac tot soiul de împachetări, masaje, o să mă pun la punct, o să vedeți.

  • Vrei să mai slăbești?

Păi da, pentru că eu după chimioterape am luat vreo 20 kg și mă mai lupt încă cu ele, ele s-au pus bine unde s-au pus, dar pe scenă vreau să nu le am pe toate, ca să nu se simtă oboseala. Pun la cale și multe concerte, un spectacol de maturitate la Sala Palatului aș vrea de Crăciun, iar pe 15 septembrie și pe 25 septembrie puteți să veniți să mă vedeți la restaurantul Elisabeta și la Berrăria H și pe 10 septembrie neapărat ne uităm la “Te cunosc de undeva”, emisiunea mea de suflet.

  • Cum ești cu sănătatea?

Minunat, super, mult mai bine decât înainte. Știu ce înseamnă să fii sănătos acum! Mă simțeam rău înainte, simțeam că organismul nu era ok. Deci mă simt foarte bine: tonus, viață frumoasă, dorm bine, mănânc bine.

  • Pe plan personal ai trecut prin două divorțuri. Consideri că ai avut ghinion în dragoste?

Nu, cred că nu am avut sfătuitori buni, nu am avut discernământ personal. Sunt două experiențe de viață care au avut și bune și rele și asta este. Câtă vreme nu am avut 10 divorțuri, tot sunt bine, sunt la început de drum.

  • Să înțeleg că atunci când va fi momentul, te vei mai recăsători?

Dacă vrea Dumnezeu, da, dar nu e ceva obligatoriu. Sunt complet supusă din nou voinței lui Dumnezeu în viața mea și de data asta cred că știu în sfârșit ce vreau.

  • Ce vrei exact?

Vreau un bărbat care să fie foarte independent, foarte credincios și care să fie bărbat, să își vadă de treaba lui de bărbat, să nu stea cu mine la cafele să îmi povestească viața lui, nu suport asta.

  • Când ai spus independent, te referi la independența financiară?

Din toate punctele de vedere, pentru că femeia poate deveni foarte repede o dependență pentru bărbat, iar eu cred că genul acesta de relații nu le mai tolerez.

Motivul pentru care Rona Hartner nu își lasă fiica să apară în online, deși își dorește să devină artist ca părinții ei. „Nu știu dacă s-ar împăca mai târziu cu asta”. VIDEO EXCLUSIV
Rona Hartner
  • Acum stai mai mult în țară?

Da, o să stau vreo 6 luni de zile, așa că pun la cale tot soiul de spectacole, tot soiul de chestii și emisiunea asta care mă prinde, dar mai plec și în Tunisia să fac un film, mai am și concerte în Franța, zodia geamantanelor.

  • Deci viața ta va fi între avioane, între zboruri?

E ok, îmi place. Doi ani jumate nu am putut să fac să avanseze proiectele mele, le-am lansat pe toate online și nu este viața mea. Eu trebuie să fiu în contact cu oamenii, deci pot să zic că doi ani jumate nu mi-a plăcut chestia asta. M-a scos un pic de pe linia de plutire și boala, și Coronavirusul și toate alea. Stop! Îmi reiau viața și cred că Dumnezeu ne cere în viață să avansăm, chiar dacă mergem în pași mai lenți, dar să avansăm. Uneori avionul merge chiar repede, așa că-i bine, avansez la viteza respectivă.

De ce nu își lasă Rona Hartner fiica să apară în online, deși își dorește să devină artist

  • Fata ta ce face?

Îi mulțumesc lui Dumnezeu, foarte bine! A început școala, are 14 ani. Este cu tatăl ei în sudul Franței, este la școală acolo, are prietenii acolo, a venit și mama, stă cu ea. Deci e și tatăl ei și mama și soția tatălui ei, e anturată, familia e cu ea practic, familia recompusă, dar suntem toți alături de ea. Viața ei e acolo, așa că nu o scot din mediul ei.

  • Cum e viața cu o adolescentă?

Eu zic mersi că a început să se afirme. Ea mi-a făcut cadou colierul acesta, îți dai seama că ea îl purta, ea poartă din alea cu ținte. Și-a făcut anul acesta 4 culori în cap, e normal. A început să se afirme, să se impună, să știe cine este și eu o încurajez. Atâta vreme cât știe respectul și să ne asculte pe noi, părinții, restul nu contează, trebuie să se manifeste, trebuie să aibă și stări de spirit ciudate și să asculte și altfel de muzică, nu numai cea care mi-ar plăcea mie.

  • Are talent pe partea asta? Îți calcă pe urme?

Da, este basistă de chitară electrică, își face propria trupă anul acesta. Acum deocamdată a luat lecții și își depășește niște frici, pe care le aveam și eu la vârsta ei. Ea se analizează mult mai mult.

  • Cum ar fi?

Rușinea de ceilalți, ai și părinți: tatăl ei e super dansator, eu sunt cântăreață, suntem impresionanți și totuși încearcă să ne depășească, încearcă să facă mai bine.

  • E greu că este în umbra unor părinți celebri și trebuie să demonstreze că e foarte bună.

Da, e greu de fapt. Eu am crezut că e bine să ai părinți care au pile sau au relații, de aceea o las, nu e pe media online, nu e pe nimic ca să își dezvolte stilul, să știe cine e. La 18 ani poate să apară pe media online, înainte nu. Nu știu dacă se va putea împăca într-o zi cu imaginea de astăzi, dacă o las să iasă acum, acum trebuie să încerce, trebuie să greșească, acum trebuie să nu o vadă nimeni și când iese să rupă.

 

Video: Daniel Bălan

Urmăriți Impact.ro și pe
Tags: